Iset sa for siden:
Denne må vel være uspiselig?? Hva brukes den til egentlig?
Iset sa for siden:
Denne må vel være uspiselig?? Hva brukes den til egentlig?
Summer sa for siden:
Kansje den kan brukes til å lage konfekt?
Hvor har du funnet denne? prøv den da vel? :)
Iset sa for siden:
De selger den på Candygirl. Hmm jeg tror den blir for bitter. Men kanskje i kake? Vi tilsetter jo søtstoff i røren da, så da blir den ikke så bitter?
Nille sa for siden:
Den er ikke uspiselig, men den er sterk. For meg er 5 gram mer enn nok, og da nipper jeg til den og bruker laaaaang tid. Perfekt medisin ved PMS plager faktisk (for meg iallefall). ;)
Den kan brukes i baking og til andre typer konfekt også.
Jeg syns Lindt Excellence 70 % Madagaskar er for søt, men mange liker den. Lundt Excellence Ghana 70% er himmelsk smeltet til å dyppe jordbær/bringebær i. Lindt Ecxellence Ecuador 70 % er veldig god på smak. Men min favoritt må bli Lindt Excellence 85%. Nam nam :p Jeg spiser 10 gram til dagen.
Fordelen med såpass mørk sjokolade er at det er NOK med 5-10 gram. Trodde aldri i livet at jeg noengang skulle si at det nok med 10 gram (1 rute Lindt) Men det er det altså !! Med andre sjokolader MÅ man likson spise hele plata fordi man vil ha mer, mer, mer ! :eek:
Iset sa for siden:
Oj finnes det så mange forskjellige Lindht 70 %? Har bare sett den vanlige jeg. Hva er forskjellen?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.