< Tilbake til oversikten

Å nei ...

#1

Lindabtn sa for siden:

(ligger også i bloggen, men er jo mange som ikke har blogg)

Har ventet på denne dagen lenge nå.
KJØTT :nei: Holdt virkelig på å spy da jeg smakte kotelett til morran i dag.
Tenkte jeg skulle slå på stortromma i dag, stå tidlig opp og lage meg en skikkeli middags-frokost. Men den gikk rett i søpla.
Og når jeg nå skal til å lage middag orker jeg ikke tanken på kjøtt (unntatt bacon:p). Gikk ikke bort til kjøttdisken på matbutikken i dag en gang, HELT utrolig til å være sant!!!
Hva skal jeg gjøre nå da??!! Tror jeg har kommet til det punktet hvor jeg må ta en liten pause. Spise Fedon, sundt og godt. Kunne levd på bacon da, men holder det bare å spise bacon når man skal ha kjøtt da :confused: Kommer i vert fall til å holde meg unna kjøtt resten av denne uka.
Tanken gjør meg uggen, mister matlysta, kanskje jeg blir vegis :D
Men hvis jeg bare tar ca en måneds opphold (med Fedon) og begynner på'n igjen da, kanskje ting blir litt mer fristende da.
Noen som har noen tips eller erfaringer???

Kanskje jeg skulle ta noen uker med south beach, der er det ikke så mye fett og jeg kan spise mer frukt og bær, etter fase en... Noen som har noen erfaring med den kuren??


#2

wander sa for siden:

Fisk da?

Du trenger ikke spise kjøtt hvis du spiser fisk... Fisk til middag og bacon til frokost og lunsj?


#3

Tussi jenta sa for siden:

Og kylling i forskjellige versjoner!


#4

Nicpins sa for siden:

Og bogskinketerninger og osteterninger i en skikkelig salat med dressing på?
Og tunfisksalat med løk og agurkterninger, og hardkokte egg i biter, i remoulade.
Og roastbeef-pålegg rullet rundt salatblad, med remoulade i midten.
Og røkte lakseskiver med agurkpinne i midten, dippet i seterrømme?


#5

Nicpins sa for siden:

Laks og eggerøre.
Spekemat.
Pepperonipølse, fetaost, oliven og rødløk.
Biff med bearnaisesaus?
Innbakt paprika med tacokjøttdeig, og smeltet ost på toppen?
Taco med baconcrisp istedet for skjell?


#6

Lindabtn sa for siden:

Mange fine alternativer her. Skal prøve det med spekemat rundt salatblad.
Men remulade, hva bruker du da?? Den på tube??
Kjøttdeig er jeg drit lei av, så det blir nok ikke så mye taco på meg.
Kjøpte et av de nye fedon brødene, GUD så godt det var med en brødskive....


#7

Nicpins sa for siden:

Bruker den vanlige kjøpe-remouladen fra Mills tror jeg det er.
Ikke tuben, men den i pose. En hel sånn pose har ca 10 gr karber, så en liten
klatt pr dag gjør ikke så mye fra eller til.


#8

safran sa for siden:

Jeg har kommet til det punktet med egg. Jeg fikser ikke lenger egg og bacon, kokte egg eller omelett. Synd. Jeg har derfor spist veldig mye kjøtt den siste uken. Til imorgen har jeg tatt opp laks, skal lage tartar. Rå laks hakket opp sammen med løk, sylteagurk, salt og pepper. Et par rå eggeplommer oppå.


#9

jeef-micro sa for siden:

Vil bare si at om du går over til Fedon, så vær obs på fettmengden da...

Håper du finner ut av det :)


#10

Fredrikke sa for siden:

det finnes flere GODE oppskrifter på frokostpannekaker som jeg tyr til når jeg er matlei.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.