Har oppdaget at det er mange forskjellige typer "sukkererstatninger" men lurer veldig på hva jeg skal velge. Har funnet i hvertfall Splenda, Natreen, Canderel, xylitol og sukrin.
Hva bruker dere? Hva smaker best? Hva inneholder minst karbo? Hva tåler varmebehandling? Har hørt at xylitol er den eneste typen som ikke er kunstig og er derfor best til varmebehandling?
Er litt forvirret? Kan dere dele erfaringene deres med meg????:rolleyes:
Jeg har sukrin. Det er ikke ofte jeg bruker det, men bruker litt hvis jeg lager meg en av Ziggy-grøtene.
Liker at det føles og smaker relativt likt vanlig sukker (knaser i tennene...) :)
Det er MYE kjemisk fremstil vi stapper i oss hver dag!
Du skal være bra bevist hva du spiser for IKKE få kunstige greier i deg..
Jeg er enig med deg... jeg vil at alt skal være så naturlig som mulig...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.