< Tilbake til oversikten

Jarlsbergfisk

#1

Distrea sa for siden:

Jeg er kjempe dårlig på fisk. Men har EN rett jeg lager og den er kjeeempe god.

Stek ca en kilo seifilet i godt med smør og ha på salt og pepper så det SMAKER.
Legg lagvis i en form med purreløk.
Ha en boks rømme i panna varm opp og smelt i en god neve jarlsbergost.
Smak til sausen med salt og pepper.
Helles over fisken.
Ha ost på toppen.

Er du ikke så glad i jarlsberg passer "pizzaosten" til tine kjempe bra istden.

Enkelt og KJEMPE godt:)


#2

Kanutten sa for siden:

SE!! Dama KAN da steike sei :D

Skal prøve denne!!


#3

Distrea sa for siden:

knis


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.