Kanutten sa for siden:
7 egg
1 dl olje
100 g hvetekli
100 g hvetekim
1 pakke cottage cheese
50 g linfrø
50 g sesamfrø
100 g bakemix
salt og hjortesalt
stekte det i 170 grader i 60 min
Kanutten sa for siden:
7 egg
1 dl olje
100 g hvetekli
100 g hvetekim
1 pakke cottage cheese
50 g linfrø
50 g sesamfrø
100 g bakemix
salt og hjortesalt
stekte det i 170 grader i 60 min
wander sa for siden:
Bildet ble kjempestort da jeg trykket på miniatyren - og da lignet brødet på pultost :D
Hvordan smakte det og hvordan hang det sammen og sånn da? Det ser veldig bra ut i hvert fall :)
Kanutten sa for siden:
Det hang veeeldig godt sammen!!! Det rydde nesten ikke selv om jeg skar det opp når det var bare 10 min siden jeg tok det ut av ovnen!!
Smakte godt gjorde det også. Men smaken er jo som kjent som baken, delt :o
Noen liker ikke den eggsmaken som nødvendigvis vil være til stedet da....
Meen så lenge jeg slipper så mye linfrø :D
Pultost??? Hva er det da??
wander sa for siden:
hehe... vet du ikke hva pultost er?
Kanutten sa for siden:
Vet fremdeles ikke hva pultost er!!! :D
Klarte ikke se gjennom boksen....:p
Sikkert godt??
wander sa for siden:
Jeg syns det er godt, men...
Kanutten sa for siden:
Ser det inneholder karve, ala nøkkelost??
wander sa for siden:
Ja, det tror jeg det er... Det smaker litt skarpt av noe annet også... jeg klarer ikke å beskrive det noe annerledes, jeg...
Smula sa for siden:
Mmm, ser deilig ut!
Kanskje jeg skulle stacke opp med litt mer bakemiks og prøve.
Og ang pultost... må jeg få anbefale lykkelig uvitenhet i dette tilfellet. ;)
Kanutten sa for siden:
Hva bruker man den til?? Ser den inneholder nesten ikke fett??
Kanutten sa for siden:
Er den i konsistens ala CC??
Kanskje man kan bruke den i brød??
For å få litt annen smak??
wander sa for siden:
Det er visst stappfull av proteiner. Husker broren min begynte å spise det da han trente selv om han ikke likte det, bare for å få i seg proteiner...
Jeg har det på skive med masse smør under og så litt mer (masse) smør på toppen. Så det blir ganske fett, ja. Smør og pultost. Nam-nam... hehe...
wander sa for siden:
Den fås vel i både smørbar og smuldrete. Men, den beste er smuldrete... Ja, kanskje den kan brukes i brød for å få litt karvesmak...
Men, jeg vet ikke hvordan pultost oppfører seg når det blir varmet opp inni ovnen da...
Kanutten sa for siden:
Må teste!!!! Er glad i smør.....
wander sa for siden:
Gleder meg til oppdateringer på pultost.
Bare husk å prøve å få den som heter Hedmark - de andre er visst ikke noe gode, sier moren og broren min. :)
Kanutten sa for siden:
Håper de har det på Coopen her nord....:rolleyes:
Veggpryd sa for siden:
Pultost har jeg aldri turt å smake...
Her er bilde av "inni boksen" iallefall. Lykke til med pultosten! :D
Brimstone sa for siden:
Ahhhhh pultost siklesmiley Her nede er det dårlig med denslags. Mammaen min sender meg en boks til jul og den er borte på 1 2 3 :p
Søss sa for siden:
Hei, Dette brødet så nyyydelig ut. Må prøves men vet du hvor mye karber det inneholder?
wander sa for siden:
:lol:
Lukter krafitg prump.. og det er meningen. Ikke la deg skremme. Litt prump har vi alle godt av.
(sitat fra linken til Rubens)
Kanutten sa for siden:
Tror IKKE jeg skal prøve meg på pultost....
Den som sier at utseendet ikke har noe å si juger :rolleyes: Spiser dessuten ikke prump....
Veggpryd sa for siden:
:lol:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.