< Tilbake til oversikten

Spm ang nilling og tillatte matvarer

#1

Lindabtn sa for siden:

Hvis man ikke kan ha søtningsmidler på induksjon, hvorfor er det nevt i "tillatte matvarer under induksjon" (og kan ikke se at det står at man ikke kan ha det)? Jeg dropper det selvfølgelig uansett. Og hva er forskjell ¨på kremost og smøreost??


#2

Nille sa for siden:

Du kan ha søtninsmidler på induksjon, men det anbefales å kutte det ut eller ned så mye som mulig. Det er mange som har funnet ut at det lønner seg å kutte det helt ut. Det er forskjell fra person til person/hva hver enkelt tåler.

Kremost er laget av fløte (og melk) - pasteurisert
Smøreost av bare melk - pasteurisert -

Ellers er det jo litt forskjell i konsistenesen så det er mulig de lages på forskjellig måte


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.