< Tilbake til oversikten

Kokt reddik?

#1

Kanutten sa for siden:

Har hørt om noen som kjøpte en sånn kinesisk reddik (en laaang reddik, ikke kulerund) delte den i passe stykker og kokte den!! :eek:

Det skal visst være megagodt, men jeg fikk ikke med meg hvordan konsistensen på den ble. Har noen her prøvd det??

I rå tilstand er den ikke så ulik poteten da.....:p Savner poteten....:(

Og har kinesisk reddik like lite karber som den vanlige kulerunde??


#2

Kanutten sa for siden:

Fant karbgreia, den inneholder 4.1 karber :)


#3

Nille sa for siden:

Kinesiske og japanske reddiker (hvite) har som regel ganske mye karber. 1 stk ca. 10 karber (7 inches/ca. 18cm) var det noen som fant ut sist vi diskuterte det. Men finner ikke posten nå.....


#4

Kanutten sa for siden:

Fant det her

matvareguiden.no/matvare5862.asp



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.