Kanutten sa
for 17år siden:
Har hørt om noen som kjøpte en sånn kinesisk reddik (en laaang reddik, ikke kulerund) delte den i passe stykker og kokte den!! :eek:
Det skal visst være megagodt, men jeg fikk ikke med meg hvordan konsistensen på den ble. Har noen her prøvd det??
I rå tilstand er den ikke så ulik poteten da.....:p Savner poteten....:(
Og har kinesisk reddik like lite karber som den vanlige kulerunde??
Kanutten sa
for 17år siden:
Kanutten sa:
Har hørt om noen som kjøpte en sånn kinesisk reddik (en laaang reddik, ikke kulerund) delte den i passe stykker og kokte den!! :eek:
Det skal visst være megagodt, men jeg fikk ikke med meg hvordan konsistensen på den ble. Har noen her prøvd det??
I rå tilstand er den ikke så ulik poteten da.....:p Savner poteten....:(
Og har kinesisk reddik like lite karber som den vanlige kulerunde??
Fant karbgreia, den inneholder 4.1 karber :)
Nille sa
for 17år siden:
Kinesiske og japanske reddiker (hvite) har som regel ganske mye karber. 1 stk ca. 10 karber (7 inches/ca. 18cm) var det noen som fant ut sist vi diskuterte det. Men finner ikke posten nå.....
Kanutten sa
for 17år siden:
Nille sa:
Kinesiske og japanske reddiker (hvite) har som regel ganske mye karber. 1 stk ca. 10 karber (7 inches/ca. 18cm) var det noen som fant ut sist vi diskuterte det. Men finner ikke posten nå.....
Fant det her
matvareguiden.no/matvare5862.asp
Kanutten sa
for 17år siden:
Kjekk side forresten
www.matvareguiden.no/
Er den pålitelig??