Knubbelubba sa for siden:
Er det greit å spise kantareller med hvitløksmør? i stedet for kjøtt og fisk. Jeg ser at det er stort sett proteiner i sopp. Bare 0.3 karb. i 100 gr. Begynner å bli veldig lei kjøtt.. Noen som har peiling?:rolleyes:
Knubbelubba sa for siden:
Er det greit å spise kantareller med hvitløksmør? i stedet for kjøtt og fisk. Jeg ser at det er stort sett proteiner i sopp. Bare 0.3 karb. i 100 gr. Begynner å bli veldig lei kjøtt.. Noen som har peiling?:rolleyes:
Nille sa for siden:
Sammen med - OK
Isteden for - IKKE OK
Hvor er det du ser at det er stort sett proteiner i sopp ? I Matvaretabellen står det at det er 0.3 gram karber og 3.6 gram protein pr 100 gram......
Det er ikke særlig med proteiner i sopp og kroppen trenger proteiner i en eller anne form.... Minst 1 gram protein pr kilo kroppsvekt pr dag.
Og spiser du ikke en eller arnnen form for kjøtt følger du heller ikke Skaldeman
Knubbelubba sa for siden:
Godt jeg fikk svar. Har blingset når jeg har sett på pakken med sopp. Er ikke rart jeg ikke orker noen ting. Spiste det til frokost i dag og i går. Uff og huff..
Knubbelubba sa for siden:
Håper jeg ikke har ødelagt noe for meg selv nå da....
Summer sa for siden:
Neida, ingenting er ødelagt, du bare fortsetter som du skal du, så går det så bra. :)
Prøv å varier med ulike typer kjøtt. Kalkun, lam, bacon, svinekoteletter, kjøttdeig, kylling, løvbiter av ulikt slag, karbonader osv med ulike kryddere (curry, taco, oregano, hvitløk, urtesalt osv. ), og så kan du lage mange ulike former for fisk ovnsbakt laks, fløtestekt seifilet med brokkoli, steinbitfilet, torsk, osv.
Og så kan du jo ha egg i ulike varianter (souflé, eggerøre, speilegg, omelett -med forskjellig i, kokt egg sammen med skinke, lammerull, osv.).
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.