< Tilbake til oversikten

Blodtypetabell - Hva Du kan spise!


#2

Skorpia sa for siden:

[quote=Lise]Fant en kjempeflott link! :)

[url="http://www.eat-web.com/home/default.asp?sp=NO&page=20&sec=&action=&tpcid=20&artid=&usrid=[/QUOTE"]http://www.eat-web.com/home/default.asp?sp=NO&page=20&sec=&action=&tpcid=20&artid=&usrid=[/QUOTE[/url]]

Jeg var inne å leste litt sånn generellt,men det jeg faktisk var mest interessert i matvarer og tabellene:-)Og den var sperret for ikke medlemmer.

Kunne ikke du som har peiling legge inn litt generellt under de forskjellige blodtypene, hva de skal spise da?

Er selv ikke nysjerrig nok til å kjøpe noen bok enda?
Er blodtype A og har fått med meg at kjøtt ikke skal være så bra for meg,men hva skulle jeg gjort uten biffen og kjøttdeigen:-)
Hadde aldri klart Atkins dietten uten.


#3

Summer sa for siden:

Jeg har skrevet et lite referat fra boken, må bare få tid til å skrive det inn og legge det ut.. ;)

Nei, hva skulle du gjort uten kjøttdeigen og biffen? ;) kalkunkjøttdeig, kyllingfilet, kalkunbiff, kalkunpølse..
Finnes alternativer som du kan bruke.. :)



#5

Skorpia sa for siden:

Synes kyllingkjøttdeig smaker uakk og det samme gjelder kalkunpølse.
Men klart jeg spiser en del kyllingfilet(kjøpt i Sverige:-) )
Men faktum er at jeg trives best med oksekjøtt,sjelden jeg spiser svin faktisk,bare når det er en og annen pølseutskjeielse:-)


#6

Summer sa for siden:

Det var ikkke fullt så bra...
Før jeg begynte på blodtypedietten, så var jeg hektet på biffkjøtt jeg også... Også skulle vi prøve å variere menyen litt, så HP laget lammekoteletter,( det er det jeg skal spise på blodtypedietten) Og jeg klarte bare ikke smaken... Helt forferdelig, måtte bare stoppe midt i måltidet...

Men så begynnte jeg forsiktig å tilvenne meg det gjennom å spise masse krydret lammekjøttdeig, og gradvis mindre... Og nå smaker det faktisk godt.. ;)
Så jeg har en liten teori om at kroppen stritter litt i mot det den skal ha, enten av samme mekanisme som at vi hungrer etter det vi ikke skal ha, eller at kroppen reagerer positivt på det den skal ha og begynner å "helbrede seg selv" med en gang ved å skape balanse og kvitte seg med det den ikke skal ha og daet føles ubehagelig med en gang, og kroppen reagerer med å si at: Nei, dette liker vi ikke :p

Det er masse godt en kan lage med kalkun da, indisk krydder (Curry), kinesisk krydder(kinesisk 5 krydder fra helsekosten), tandori krydder, blande i sånn tandori masala pasta, osv... og selvfølgelig med masse fett.;)
Rettene blir totalt ulike bare av å veksle krydderet. :) Også variere tilbehøret.



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.