< Tilbake til oversikten

Noen som kan anbefale et godt brød uten for mye karber?

#1

SIS sa for siden:

har bakt iset sitt, men det smuldrer så fælt synes jeg. kan man spise fedon sitt brød? evt hvor mye karber det er i det? ingers rugbrød? noen gode oppskrifter her på forumet som ikke tar for lang tid å lage?


#2

Iset sa for siden:

Hø? Mitt brød har ALDRI smuldret når jeg har bakt det. :hmm:


#3

Lemen sa for siden:

Fedon sitt er nok litt i meste laget for en på Atkins og Ketolyse.

Når det er sagt så har jeg forresten i en periode spist 2 skiver av Fedon-brød til lunsj, og det har fungert for meg. Kjøpte brødet på REMA, og det har ca 18 kh pr 100 gram, dvs si at en brødskive har ca 4 karber. Dette er ok for meg, som ligger litt høyere på karber, men ikke for de som må være veldig nøyaktige. :)


#4

wander sa for siden:

Når det gjelder Isetbrødet opplevde heller ikke jeg at det smuldret, og jeg syntes det smakte veldig godt.

Kan det ha vært at brødet ikke var ordentlig avkjølt før det ble skåret i?

Lollypop har oppskrift på et brød her inne også, kanskje det er noe du kan prøve på?


#5

SIS sa for siden:

brødet var avkjølt da jeg skjærte i det. men det må nevnes at jeg ikke er verdens beste baker da :rolleyes: men smakte godt gjorde det. mener det er lolipop sitt brød som må stekes i 2 t. litt i lengste laget for meg. men hvis fedon brød har ca 4 karber på en skive så er jo ikke det så gærnt. har spist hans brød før og synes det smaker riktig så godt. kan jo kanskje prøve det å se hvordan det går....


#6

Lemen sa for siden:

Du må selvsagt se på innholdsfortegnelsen da. Jeg er fortiden så lat at jeg ikke orker å lage brød selv, og må ha noe lettvindt. Jeg har kjøpt det brødet som heter Fullkorbrød, og det har 18,2 kh pr 100 gram. Jeg skjærer opp brødet i maskinen på butikken, slik at skivene blir ganske like, og da veier hver brødskive i underkant av 20 gram.

Husk at dette brødet ikke er inkuldert i hverken Atkins eller Ketolyse, og at det slett ikke er akseptabelt med så mye karber for mange. :)


#7

Alfamann74 sa for siden:

Hvorfor skal du spise brød? En uke uten og du savner det ikke lenger.


#8

KrissiFontaine sa for siden:

Jeg har bakt Lollypop sitt brød, og ble veldig fornøyd med det. Jeg la ikke linfrøene i vann, og det ble fast og veldig godt. Du bør forresten kjøre egg og CC i mikser (det gjorde ikke jeg slik at brødet mitt har cc klumper i seg - men det synes jeg ikke gjør noe).

Krissi


#9

Nannah sa for siden:

Baker mitt eget brød og er fornøyd med det...når jeg går lei lager jeg Ziggy-lapper lr tar en skive Lindbergbrød...har alltid ferdigoppskåret i frysen...oppebevar hjemmebakt brød i kjøleskapet! Da smuler det ikke!
Og tynne skiver er best synes jeg:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.