< Tilbake til oversikten

Blomkål- og linsemos - nam,nam!

#1

Up-and-down sa for siden:

Hei! Har testet både blomkålmos og linsemos (Lindberg) før, og begge smakte forsåvidt OK, men min favoritt har nå blitt en kombinasjon av disse. Lager den som følger:

1 blomkålhode deles i buketter og legges i en kjele. Hell på vann og et par dl røde linser. Buljong og evt. annet krydder tilsettes. Kokes til alt har blitt mørt. Tas over i food processor og kjør det der noen sekunder sammen med en god klatt smør. Saltes og pepres etter behov.

Lagde en slik porsjon og tenkte jeg skulle få ha spesialtilbehøret for meg selv slik at det rakk til flere middager, men vips - der hadde familien spist opp det meste - bedre enn potetmos var beskjeden!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.