Litt grønn når det gjelder disse to grønnsakene så lurer på et par ting. Hvordan tilbereder jeg auberginen? bare skjærer den opp eller, har faktisk aldri brukt den før jeg..... så lurer jeg på hvor mange karbo det er i disse to når de er ferdig tilberedt. Jeg finner på listen at de har 2,2 rå, siden det står rå så ble jeg litt usikker om det forandrer seg etter å vært litt i stekeovnen:) på forhånd takk for svar
Aubergine skjærer jeg enten i tynne skiver, eller tynt på langs - stekes i smør eller olje (eller i ovnen) ganske lenge, ellers så blir den seig.
(Vet også at noen legger den i skiver på kjøkkenpapir, salter godt, lar den ligge en stund, og så skyller av saltet før de steker.)
Takk for svar, men hva er ganske lenge???? fikk en oppskrift av Gerd med laksefilet og aubergine etc. og da skulle det stå i ovnen i 25 min holder det da? Vet jo ikke om jeg liker dette engang, men får prøve:)
Alle grønnsakene veies rå, og karbohydratmengden regnes utfra det :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.