Bare lurte på om noen her har erfaring med å lage sjokoladekrem med mørk kakao eller 86% sjokolade og sukrin?
Jeg har fått tak i sukrin nå og kjøpte ren kakao og mørk sjokolade på helsekosten i dag.
Og så tenkte jeg å lage sjokoladekrem. Men, er det riktig at med sukrin så kan jeg bruke det som vanlig sukker og lage sjokoladekrem som smaker godt for andre enn meg som liker mørk sjokolade? Er det mulig å lage sjokoladekrem/kake med disse mørke sjokoladene uten at det blir for mørk smak? Hvis jeg kanskje tar i litt fløte, smør og egg?
Jeg synes du får en god sjokoladekrem om du pisker litt eggedosis, smeltet smør,kakao,søtstoff og kremfløte i kjøkken maskin.
Blir en lys og luftig sjokolade dessert lr kakefyll.
Heisann !
Jeg lagde deilig sjokoladekrem med vanlig kremfløte, søtet med sukrin og litt vanlig kakao.. Ble kjempegod og veldig lettvint..:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.