når jeg begynte så handlet jeg inn noen creme fresh(skrives slik?)
og kesam siden vi var to som skulle begynne på kur og jeg trodde man kunne bruke det til noen retter...nå har min mann hoppet av og det er meg igjen...har noen noe tips til oppskrifter der man kan bruke kesam og creme f ? og hvor finner man oppskrifter her som passer til ketolysekuren?
Creme fraiche er fint, dersom du tåler meieriprodukter. Du kan bruke det som tilbehør til f.eks fisk, lage gode dressinger av det (bland det med majones og diverse krydder), du kan surre grønnsaker i det, og ha det i gryteretter.
Kesam har nok litt i overkant med karber, og er, som jeg forstår et magert produkt? Da er Creme fraiche og seterrømme å foretrekke :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.