< Tilbake til oversikten

Ostechips

#1

cilemora sa for siden:

det står at man skal ha dem i ovnen til dem smelter,
men skal dem bare såvidt smelte eller skal det boble
skikkelig i dem? og e det bedt med tynn eller litt tykkere
skiver (enkel eller dobbelt lag?)...
og hvordan krydder er best på, vet det er smak å behag,
men tips tas imot med takk ;)


#2

Iset sa for siden:

Jo tynnere skivene er, jo mer sprø blir de. Tynne er best ja. Jeg lar dem stå til de bobler skikkelig og kanskje begynner å bli litt brunlige i kantene. Så avkjøler jeg dem på brettet før jeg flytter dem over på rist og lar dem ligge der til de er kalde.
Jeg krydrer oftest med paprika og grillkrydder (ikke samtidig).


#3

cilemora sa for siden:

takk :)
prøvde å lage i sta, men dem blir jo ikke harde, hehe..
hadde dem i til det bobla litt, men ikke til dem fikk farge..
men man lærer så lenge man lever, hehe....


#4

Iset sa for siden:

Hehe jeg har laget min dose av fæle myke merkelige ostechips altså, man må ofte prøve noen ganger før man finner sin metode. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.