< Tilbake til oversikten

Sørlandschips

#1

cromagnon sa for siden:

hva mener man om denne chipsen? Står at den er stekt i peanøtt olje. vil det si at man unngår transfett som annen chips er full av?

Er jo laget av poteter dette også så GI'en er jo uansett høy, men hvis man først skal skeie ut litt kan det være greit å velge det "minst" skadelige.

CM


#2

Nille sa for siden:

Vi (eller iallefall de fleste av oss) spiser ingen form av potetchips eller andre potetprodukter på lavkarbo. Det er altfor mye karbohydrater og for høy GI uansett type.

Peanøtt olje er dessten varmpresset om det ikke står spesifikt at den ER kaldpresset - og varmpesset = full av transfett. Det er akkurat dette fettet som er skadelig for kroppen vår. På lavkarbo spiser vi kun kaldpressede oljer der fettsyrene ikke er ødelagt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.