Førstkommende mandag har jeg gått på kuren i tre uker. Første uka gikk jeg ned en god del, men så gikk jeg opp igjen to kilo. Etter det har jeg ikke rikket meg på vekta. I følge stixene er jeg i ketose, selv om fargen ikke er den mørkeste. Er som regel den ant lyseste fargen, eller mellom den og den som er et hakk mørkere. Jeg drikker minst 3,5 liter vann per dag. Kan også nevne at jeg veier 138 kilo, (har vært 167) og har slanket meg en million ganger i løpet av livet. (men ikke så mye de siste årene)
Jeg er ingen stor grønnsaksfan. Men de jeg liker de spiser jeg så klart! Faktisk er det noen jeg ikke klarer å spise (sopp og paprika) da kaster jeg rett og slett opp. Men, jeg spiser agurk, tomat, løk, rosenkål, avocado, blomkål og brokkoli. Jeg kan liste opp en litt typisk dag:
1/4 avocado
1 egg
50 gram tomat
50 gram agurk
Hvis jeg ikke spiser egg spiser jeg f. eks: strandaskinke, bacon, fisk, reker, svinestek ol.
Eller en salat (150 gram grønn salat) med skinke, egg, fetaost, ++ og bittelitt rømme til dressing.
Middag:
Kjøtt eller fisk
150 gram grønnsaker, som regel blomkål eller brokkoli
saus laget av fløte med baconost, litt løk og krydder. (ikke alltid jeg har saus, og av og til har jeg heller salat til middagen)
Kvelds:
Strandaskinke rullet rundt biter av brie ost.
50 gram tomat
50 gram agurk
Jeg har aldri vært over 17 karber, og det var bare første uka at jeg lå over 15. Nå er hver dag nesten akkurat 15 karber per dag. Steker alt i smør eller kaldpresset olje. Har bestilt MCT olje på apoteket.
Alt for lite fett. Du kan got ligge på 150-200 g fett på en dag om du vil.
Alle måltider bør ha MINST 30 g fett, og helst oppi 50 gram.
Du har mange måltider helt uten fett.
Er du så mye tørst som du drikker?
2-3 liter per dag holder. For mye vann er ikke bra det heller.
Vær forsiktig med tomat, rosenkål og løk. De har MASSE karber i seg.
Øk heller mengden salat og agurk osv.
Så til anntall karber.
De aller fleste går fortere ned når de ligger på 17-18-19 g karbo i uka. Mellom 15 og 20 g karbo hver dag.
Man bør IKKE ligge UNDER 15 i hvertfall.
Takk for svar! Ok, da må jeg prøve å få i meg mer fett da. Men jeg vet ikke helt hvordan. Salat og agurk bugner jo ikke akkurat over med fett...
I forhold til tomat og karber. Noe må jeg spise for å komme opp i 15 per dag. For jeg synes det er vanskelig å komme opp i 15 per dag. Men som sagt; jeg er aldri under! Og tomat er da ikke så voldsomt gale; 2,5 per 100 gram. Men hvis jeg ikke kan spise det så blir kosten veldig ensidig. Jeg liker virkelig ikke andre grønnsaker enn de jeg har skrevet opp.
Hehe, ja jeg er veldig tørst. Husk at jeg er veldig stor. Kanskje det har noe å si?
Men du skriver at mange av mine måltider er uten fett. Det kan jeg ikke helt se selv... Egg, kjøtt strandaskinke (14 % fett) avocado har jo fett i seg. Eller er jeg helt på jordet? Pluss stekefett/olje...
Nei jeg mener ikke HELT uten fett. Men nesten uten fett.
Lunchen din f eks har bare 12 g fett...
Dersom du har problemer med å komme nok opp i karbo, så må du selvsagt spise tomat og slikt ja. Helt rett av deg. Er det ingen andre grønnsaker du liker? Squasj, aubergine, asparges???
Oi ja. Det var ikke mye fett i lunsjen nei. Da må jeg bare få i meg mer ja. Jeg spiser ikke mye løk og heller ikke mye rosenkål. Har bare spist det to dager for å få litt variasjon. Skal prøve squash og se om jeg kan klare å like det.
Hei Villemo. Det er helt vanlig at vekten stagnerer etter et "voldsomt" vekttap den første 1-3 ukene. jeg sto stille i en og en halv måned før det løsna seg. Så det går nok over, bare å smøre seg med litt tolmodighet, man får litt blod på tann når det går så bra den første tiden :klem:
Hvis du har problemer med å få i deg nok fett kan du kjøpe cocosa på helsekosten. Det skal i tillegg hjelpe på forbrenningen + at den har mange andre fordeler, du kan lese om den her www.mamut.com/homepages/Norway/1/7/soma1/subdet6.htm om du ikke allerede vet om den. Mange er svært fonøyde og føler den hjelper, meg selv har ikke gått på den så lenge så kan ikke uttale meg, men smaker godt og en god kilde til fett.
Ellers synes jeg maten din ser grei ut, men (om du ikke allerede gjør det) stek grønnsakene og kjøttet du spiser i maaaasssse meierismør så blir det godt og fett :sikle: mange kan også merke vektstagnasjon av fløte, kanskje du skal prøve å kutte det ut en periode og se hvordan det utarter seg.
Kommer jeg på mer i farta skal jeg si i fra, akkurat nå er jeg tom for råd, lykke til videre :D
Oki, så da får jeg smøre meg med tålmodighet altså. Det har jeg for så vidt gjort de siste to ukene med stagnasjon, men tenkte jeg måtte høre om jeg bare spiste galt. Det kunne jo være maten det feilet noe.
Kan jeg spørre hvor mye du har gått ned til sammen?
Jeg har bestilt MCT oljen. Har forstått her inne at den også kan brukes. Så da håper jeg at den kanskje hjelper meg å få i meg nok fett.
At jeg steker, stekes med masse smør/olje. Absolutt. Til og med bacon. hehe...
jeg begynte 1. juli og har til nå gått ned 8kg. er veldig fornøyd, men det var skikkeli kjipt da vekten sto helt stilleover så lang tid. da ble jeg veldig utolmodig og hadde veldig lyst til å gi opp. heldigvis at jeg fortsatte, det må du også gjøre :)
Men i dag har jeg desverre sprukket :( og nå sitter jeg her med suuuper dårlig samvittighet. men men, håper jeg kommer fort inn i ketose igjen. skal en tur til zakynthos til mandag og håper jeg kan, så godt som mulig, holde meg i ketose.
Har foressten lest mange av innleggene dine og synes de er veldig sterke. du virker som en veldig sterk person og jeg håper du lykkes med å nå dine mål, det unner jeg alle :) Vil gjerne ha tilbakemld på hvordan det går (du kan feks besøke meg i journalen ;) ) vi snakkes!!!
Virker som du spiser for lite i det heletatt, syns jeg. Blir du mett til hvert måltid?
Og tomat er egentlig en frukt, ikke grønnsak. (Hva som eventuelt utgjør forskjellen vet jeg ikke) Leste her om ei som ikke gikk ned i vekt på lenge, men så fort ho kutta ut tomat, så satte det i gang igjen. Bruke heller mer blomkål/brokkoli for å få opp karbene. (Stek dem i smør og bruk dem som potet, Lag de fløtegratinerte, lag mos av de... De kan brukes til mangt :) )
Strandaskinke har masse salt i seg, salt binder vann...
Tålmodigehet er veldig viktig. Vi ønsker og håper, men det er kroppen som bestemmer... Stresser vi mentalt, jobber ikke kroppen med oss. Kroppen avgjør hva den orker.
Jeg har slanket meg halve livet, prøvd det meste... Husk at jo mer jojo-slankere vi har vært, jo tyngre er det å gå ned i vekt.
Jeg har gjennom hele kuren kun hatt det lyseste utslaget på stixen. Fargen er ikke avgjørende. Er det utslag, så er du i ketose.
Ja, jeg er ganske så mett til hvert måltid. Orker ikke mer rett og slett.
Jeg spiser cherry tomater da. Har hørt av Nille tror jeg det var, at de var bedre å spise enn vanlige tomater. Problemet med blomkål og brokkoli er at jeg sliter som en gal bare å få ned det jeg spiser til middag. Jeg brekker meg til tider, fordi jeg synes egentlig ikke at det er noe godt. Og ja, jeg gratinerer og alt sånt, men det hjelper ikke. Eneste jeg føler jeg klarer å spise av grønnsaker uten å "ile" er agurk og tomat. Eller det er jo en frukt da. Men det står ikke sammen med annen frukt i matvaretabellen. Hvorfor ikke tro?
Hvis vekta fortsatt står fast får jeg heller prøve å kutte tomaten. Først prøver jeg med litt mer fett, og så tar jeg det fra der. Siden cherrytomat er det jeg liker aller best.
ja jeg vet at skinka er salt. Hmmm... Men å så god. Hehe. Jeg spiser ikke så veldig mye av den da, sånn egentlig. Noen blingser til kos som regel. Men kan prøve å kutte det ned til kanskje en gang per uke.
Takk for råd. Prøver det med null tomat om jeg ikke snart går bittelitt ned.
Ja, strandaskinka er veldig god ;) Jeg drikker ekstra mye vann etter salt mat... Føler at det hjelper litt :)
Du kommer nok til å klare å holde ut :) Bruk forumet for hva det er verdt. Det har jeg gjort ;)
[color=darkgreen][/color] Man skal like det man spiser, det er sant ja. Ellers så blir det en kamp. (Og det har vi vel prøvd før...)
[color=darkgreen][/color] Salat, liker du det? Jeg bruker en del kylling, feta, litt løk (ikke masse) vårløk, purreløk... Olje som dressing.2-3 forskjellige salatsorte. Ruculla.... Oliven, sparges...
[color=darkgreen][/color] Laks er et og god fisk. Jeg ovnsbaker laksefileer: Smører godt med smør i ildfast form. Har på det jeg liker av grønt: squash, aubergine, vårløk, blomkål/brokkoli (små buketter). Salt, pepper, dill. Litt olje på toppen. Folie på toppen og stekes på ca 200 grader til ferdig. Steker buketter av blomkål i smør, og bruker det som potet. Det blir en god sjy i forma, og den er sausen...:)
[color=darkgreen][/color] Kylling lager jeg også en del på samme måten. (uten dill)
[color=darkgreen][/color] Jeg bruker nakkekoteletter, de er spetta godt med fett...
[color=darkgreen][/color] Kanske du skal prøve å øke karbene til 20? Det kan hende at kroppen trenger såpass. Flere so har lykkes med det.
[color=darkgreen][/color] Men alt dette må du bare prøve og finne ut det som passer for deg.
[color=darkgreen][/color] Stikkordet er tålmodighet... :klem:
Dessverre så går det ikke så bra. Jeg er ikke en gang i ketose. Har ikke vært det de siste to dagene, og jeg har ikke peiling på hvorfor. Jeg har jo ikke endret på mine spisevaner siden jeg begynte. Ligger poå rundt 15 karber hver dag. Noen dager kanskje oppi 16, og de kommer fra egg, grønnsaker og bittelitt saus. Likevel så har jeg ikke tatt av mer enn det jeg tok av etter den første uka. Skjønner ingenting jeg. MCT oljen fikk jeg fredag, og har tatt den i tillegg i de måltidene, oftest lunsjen, der jeg ikke får nok fett.
Det har liksom ikke blitt slik jeg trodde. I boka står det at den første måneden går man mest ned. (hjelp, hvor lite skal jeg ta av de neste mnd hvis det er sant!) og de som veier mest går mest ned. Jeg har nok motbevist det med mine 138 kilo. Men som jeg skrev da jeg startet denne tråden; jeg vet ikke om jeg gjør noe feil...
Sorry sytet, men jeg blir så motløs. Det er slik jeg har stått og stampet hele året, og jeg hadde så håpet dette skulle bli bedre. Men jeg gir ikke opp enda!
Jeg er syk for tiden, har det noe å si? Virus... og kan ikke trene.
Takk for klem; her har du en igjen :klem: - Villemo :)
Hei igjen, sikker på at det ikke er sticks'en det er noe i veien med? Et par ganger har det skjedd meg.
Det e rveldig vanskelig fo rmeg å gi noe råd, for kropper er så forkjellige. Det sikreste er : IKKE GI OPP!! Kroppen min protesterte skikkelig til å begynne med. Lime rinn noe jeg skrev i en annen journal tidligere i dag:
Så, tror du at du kan gi det litt me rtid? Skriv gjerne inn dagsmenyer i en journal så vi kan se på dem sammen med deg,
Jeg sliter også med det samme som deg. Jeg gjør alt riktig, men går nesten ikke ned. På 12 uker har jeg "bare" gått ned 5 kg tilsammen. Men jeg har tenkt i helgen, og bestemt meg for å gi det en liten sjanse til. Mulig jeg prøver meg på litt "nilling" sammen med Tullan for å få ett spark bak.
Jeg håper virkelig at det løsner for deg snart. Man kan miste motivasjonen av mindre. :klem:
Bib; tusen takk for svar! Jeg skal nok ikke gi opp nei. Jeg har liksom bestemt at dette skal være "kuren" som skal redde meg,å da kan jeg ikke slutte...
I begynnelsen av denne tråden har jeg skrevet en veldig typisk dagsmeny for meg. Den varieres litt så klart, men ikke voldsomt. Ser jo at det er flere, inkl deg tydeligvis, som har slitt i begynnelsen. Bare så rart boka ikke nevner noe om det når sååå mange opplever det.
LilleRosin; føler meg deg! Det tapper en for krefter når man bare står og står på samme vekt. Og i mitt tilfelle også går opp litt. Jeg håper jammen det løsner for deg også! Masse lykke til.
Nå har jeg ikke lest så mye detaljer her, eller nedover i trpden, så unnskyld meg om jeg spør om det samme jeg har - eller andre har spurt om før- og som du evt. kan ha svart på før. Uansett hjelper det kanskje å samle alt på en plass :)
Om du ikke tar av på tross av at du følger kuren etter boka, uten utskeielser av noe slag, - er det nok tvilsomt at det er stixen det er noe i veien med. Da er det enten noe medisinsk - eller noe du spiser kroppen din ikke liker/tåler.
har du eller har du blitt testet for blitt testet for insulinresistens ?
har du eller har du blitt testet for PCO(S)
har du eller har du blitt sjekket for lav stoffskifte ?
tar du medisiner (hormoner/betennelseshemmende/antidepresiva) som kan ha noe å si for vekttap ?
og til maten
spiser/drikker du mye kunstig søtstoff
spiser/drikker du koffeinholdige drikker som kaffe / coladrikker
spiser/drikker du mye ikke syrnede meieriprodukter som fløte/ost
spiser du mye nøtter/mandler ?
spiser/drikker du for lite ?
Regner du karbene riktig ?
Kan du poste en typisk dagsmeny med nøyaktige mål/vekt kan se på matvarene og regne ut for deg. Det kan like gjerne være at du spiser for lite. Da hjelper det lite med "nilling" eller å spise mindre. Om du har slanket de ofte før (jojo) kan det hende at forbrenningen din er på bærtur.
Ikke gi opp - det er mange her som KAN hjelpe og som VIL hjelpe :klem:
Hei Nille og takk for svar! Du har mye kunnskap!! :)
Ja jeg har PCO! Det har jeg hatt i 7 år, og er en av grunnene til den raske vektøkningen. Har masse hormonforstyrrelser og har ikke fått menstruasjonen uten medisiner siden 2000. Tar glucophage (metformin) men ser i boka til Torkil at det til og med kan virke bra på kuren.
Og ja, jeg har slanket meg uttallige ganger i løpet av livet, men ikke så ofte de siste 6 årene.
Drikker kanskje ett glass brus på kvelden, ellers masse masse vann.
Drikker ikke kaffe, bruker svært lite kunstig søtstoff, kun det i brusen.
Prøver å spise så "ren" mat som mulig.
Spiser ikke nøtter i det hele tatt.
Har brukt noe fløte, men det har jeg ikke brukt siste uka.
Spiser litt brie ost til kvelds, men ellers ikke noe.
1/2 avocado
1 egg
50 gram cherrytomat
50 gram agurk
Av og til spiser jeg i tillegg også ca 100 gram av f. eks: skinke, bacon, fisk, reker, svinestek ol.
Eller en salat (150 gram grønn salat) med skinke, egg, fetaost, ++ og en teskje rømme til dressing.
Middag:
Kjøtt eller fisk ( ca 150 gram)
150 gram grønnsaker, som regel blomkål eller brokkoli
saus med 2,2 karber i. (ikke alltid jeg har saus så klart, og av og til har jeg heller salat til middagen)
Kvelds:
Strandaskinke rullet rundt biter av brie ost.
Eller ketosevennlig Lollypop brød med litt smør på.
50 gram cherrytomat
50 gram agurk
Kanskje noe avocado.
Jeg har aldri vært over 17 karber, og det var bare første uka at jeg lå over 15. Nå er hver dag nesten akkurat 15 karber per dag. Steker alt i smør eller kaldpresset olje.
Først og frem syns jeg du spiser altfor lite.
For lite mat, - for lite næring, for ensidig - og det blir totalt for lite karber, for lite kalorier og for lite fett. Dette er veeeelig slankekost og på grensen til Grete R. om man tar bort baconet !
Dette er min egen helt objektive mening, basert på erfaring ...
Greitt med protein, men litt lite fett og ellers noe tynt med grønnsaker (eller kanskje næringsfattig). Pluss på med et egg, bytt ut agurken med en annen grønnsak som gir mer næring og kutt litt ned på tomatene.
Avovado som fettkilde her er bra. Men det blir for lite og ensformig med egg, cherry og agurk - det hadde du jo til frokost. Og som sagt over.... agurk er ikke den mest næringsrike grønnsaken vi har da. Det er rett og slett for lite mat. Du bør absolutt spise 100-150 gram, av skinke, fisk, reker, kylling eller svinestek her ja ! Ikke bare av og til men hver dag. Og isteden for cherrytomat og agurk er det bedre med blandet salat og varierte salatgrønnsaker i. Sånn som du sier du spiser av og til også. deter MYE bedre. Rømmedressing eller oljedressing er bra.
Bra ! Du bør ha minst et måltid med forvellede eller kokte/stekte grønnsaker til dagen. Det gir mer i magen enn salat grønnsaker - og gir som regel litt mer næring også. Ikke vær redd for saus/fett.
Bra med strandaskinke og ost. Og avocado. Men her var det jammen agurk og tomat igjen ! Du spiser veldig mye agurk og cherrytomater. Agurk er stort sett vann og gir ikke å veldig mye annet. Lite karber ja, men lite av det meste. Så jeg ville heller at byttet ut med en annen/andre grønnsak/er. Som garnityr er det OK, men ikke til hvert måltid. Cherrytomater er OK i moderasjon, men 150 gram til dagen er litt i overkant. Igjen....variasjon mangler.
Totalt regnet jeg rundt 1100 kalorier. Selv om vi ikke teller kalorier her er det er et tegn på at du spiser for lite. Dette er jo lavkarbo og ikke lavkalori. Spiser du godt sammensatt med nok fett, protein og grønnsaker skal du komme godt over 1500 kalorier til dagen. Du bør iallefall ikke ligge lavere. Da sparer kroppen din på det den har fordi den tror den sulter. Mer fett = mer kalorier.
Du bør nok øke på karbene - og da i form av næringsrike grønnsaker. Prøv å ligge på rundt 20 karber en stund. Og husk av variasjon er viktig !
Og prøv uten det glasset med brus til dagen - for mange har det faktisk hjulpet.
Håper du finner ut av dette. Jeg tror nok at hormonene dine ødelegger noe for deg (som mine gjør for meg :mad:). Men ikke gi deg. det kan ta tid, men det gjelder bare å finne metoden sm virker for akkurat DEG !
Jeg vet jeg spiser ensformig i forhold til grønnsakene, men jeg har et stort problem og det er at jeg brekker meg når jeg spiser grønnsaker som ikke er agurk/tomat/avocado. Ja, av de grønnsakene vi har lov til å spise da. (liker kål og gulerøtter, men det skal vi jo helst ikke spise ser det ut til.) Sopp, paprika, stangselleri klarer jeg ikke få ned om aldri det. Tro meg, jeg har prøvd! Da kommer det i retur. Og jeg kjenner at jeg bare ikke orker spise masse som jeg ikke liker. Det har jeg gjort veeeldig ofte før på slankekurer, og det funker ikke i lengden.
Ja, så jeg er egentlig en person som virkelig ikke liker grønnsaker. Lite utvalg er det også her jeg bor. En butikk...
Men jeg skal prøve enda mer å finne andre mer næringsrike grønnsaker. Noen tips som ikke er sopp, stangselleri eller paprika?
Jeg skal ta alle tipsene dine til meg, og prøve på ny frisk i morgen. Jeg skal ikke gi meg, og de dumme hormonene skal ikke få ødelgge meg mer enn de allerede har gjort.
Hei og takk for tips! Jeg skal prøve å øke karbene ja, og i følge Nille må jeg også øke kaloriene. Jeg spiser visst for lite. Men jeg er jo så mett!! Hmm...
Grønnsaker, - der er det mange valg: Det er jo ikke meninge du skal tvinge i deg maten heller. Men du kan prøve å smake på andre ting - litt om gangen, istedenfor å spise mengder av nærinsfattig agurk.
Jeg har gått på LCHF siden november 2006. Etter seks måneder lå jeg fortsatt på 112 kg og vekten var konstant hele tiden.
Men i begynnelsen av juli så raste vekten til 100 kg i løpet av en eller to uker, og der har jeg så vært siden. I går veide jeg 99 kg.
Hele tiden har jeg stått fast på følgende:
pøst på med så mye mettet animalsk fett som mulig (pluss kokosolje og olivenolje) som også inneholder essensielle fettsyrer, og holdt meg unna plantefett og industrielt fremstilt fett.
begrenset karbohydrater mest mulig og bare brukt grønnsaker i den grad jeg liker det, med samme formål som jeg bruker krydder dvs for å variere smaken.
Jeg tror jeg har 10-15 kg enda til overs, men de stoler jeg på at kroppen kvitter seg med når den er klar for det. Jeg spiser det som mennesker har spist gjennom millioner av år og har det helt utmerket uansett vekt. Men nå har jeg ikke veid mer enn 112 kg da.
Dette er altså mitt innspill til deg Villemo, at jeg tror at ved å spise sunt så normaliseres kroppsvekten når kroppen er klar for det.
Jeg ble veldig glad da jeg leste innlegget ditt. Det gav meg styrke til å bare fortsette, og å innerst inne vite at om jeg spiser riktig, og i riktig mengde, så må jeg jo engang ta av. Jeg tror nemlig ikke jeg er laget for å veie 138.
Jeg tar med meg alle råd jeg får, også dine, så tusen takk.
Et annet perspektiv på dette med LCHF er at mange mener at dette kostholdet er det beste middel mot alvorlige sykdommer som kreft og hjerte-/karsykdommer. I et slikt perspektiv blir størrelsen på kroppens fettlager mer underordnet.
Vil bare si at jeg er i samme vektklasse og situasjon som deg. Jeg har bestemt meg for å gi det noen uker til, og så evt. over på en mer blanding av å spise lavkarbo og hyppige måltid.
Du har jo hatt et supert vekttap til nå, hvordan klarte du det?
Masse lykke til Villemo!
Fint å vite at jeg ikke er alene i min vektklasse ja. ;) Går du heller nesten ikke ned? Huff, det er demotiverende til tusen, ikke sant. :hylgrine:
Mitt vekttap frem til jeg begynte på Ketolyse har bare vært gjennom normalt sunt kosthold og litt trim. Litt blanding av Grete Roede og Paul McKenna sine ideer kanskje... Men så har jeg stått stille i hele år nesten, og bare måtte prøve noe nytt fant jeg ut. Tok jo av ganske raskt 4,6 kilo på Ketolyse, og tilsammen har jeg tatt av 5,1 til nå da.
Ønsker deg lykke til, og kanskje vi prates mer her inne.
:heia: så flott innstilling!!! Jeg starta ut høyere enn deg (omlag 145 kg), så dette virker også på store damer, men etter de første 1 1/2 uke (ca) tok det noen uke rfør kroppen var villig til å slippe :ja: så ikke gi opp!!
Hei!! Så koselig melding. Jeg startet på 143 jeg, men har gått ned til 138. Så vi var nokså like ja. Vell, jeg har vært 169 faktisk, men det er 2,5 år siden.
Det er godt å høre at det kan slippe etter hvert. Det trengte jeg å høre. Og du er et levende eksempel på at det funker! Har fått beskjed om at jeg spiser for lite, så i dag har jeg prøvd å spise mer. men jeg er bare så mett, og har egenlitg aldri lyst på mat. Må presse det i meg til tider. Tror jeg må prøve å ta det litt gradvis, det med å øke mengden...
Om du får deg en 10-15-20 min tur i frisk luft hver dag, kanskje det kan hjelpe på apetitten? Hva tror du? De ukene jeg får til det går jeg mer ned enn de andre ukene.
Jeg trener nesten hver dag, med oppvarming, ellipsemaksin og vekter (annenhver dag) . Men nå har jeg lungebetennelse og skal ikke trene. Den har nemlig vart enormt lenge, og jeg har litt pusteproblemer... :( Men jeg kommer sterkt tilbake når den er borte.
Likevel får jeg meg jo litt trim da jeg går til toget hver dag, og går til bussen i byen, og fra bussen til Universitetet osv... Så litt bevegelse blir det heldgivs.
Ja trening er jo veldig viktig, så jeg gleder meg til jeg kan trene igjen. Føler meg helt slakk.
Du slår meg ned i støvlene på trim-biten :lol:
Gi deg og kroppen tid, infeksjonen+event medisin kan være det som stopper. Tar jeg en Ibux rikke rikke vekta seg et gram den uka, men det er meg. Samme da jeg tok medisin mot senebetennelse.
kims bacongull: o karb, smaker godt med litt rømme på
spis masse ost. Jeg har ost på veldig mye som f.eks: ostegratinert
kylling og grønnsaker, mye ost i salat (Jarlsberg er veldig godt),
ostechips/kjeks(ostebiter som smeltes i mircoen til de blir sprøe)
stekt kjøttdeig med ost og litt taco saus- kjempegodt og fett
På rema 1000 har de rå hamburgere med 3 karb pr. 100 gram. Disse
smaker også godt med smeltet ost.
Ok, det var jeg ikke klar over. Da får jeg se til helga når jeg har handledag. Skal se etter de burgerne. Vi har bare en butikk her, og det er Coop Mega. Håper de har dem der.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.