Kommer til å legge ut flere her etter hvert, men starter "lett", med litt laks.
To laksefileter uten skinn.
Valgfri mengde:
Paprika
Vårløk
Rødløk
Hvitløkssmør og vanlig smør
Krydder etter smak
Smør midten på et styke folie, og legg filetene (krydret med hvitløk, persille, dill osv) oppå. Ha en god klatt hvitløkssmør på hver bit, og strø over masse grønnsaker. Pakk sammen, og stek i ovenen på 200 grader i ca 20 min.
Kok blomkål og nepe, halvt om halvt, kjør sammen med smør, krydre med salt, pepper, gressløk til en grov mos.
Tapas----
Lag små kjøttboller av kjøttdeig, krydder etter smak, ett egg og litt johannes. Evt linfrø for litt "bite".
Stek kyllingvinger.
Lag Sallys Foccacia.
Lag dip av rømme, chilisaus og krydder, eller med sennep og krydder.
Stek en argentinsk lammepølse i biter.
Ta ut innmaten i champignoner, bland paprika og løk og ha oppi igjen, dekk over med mozerella og gratiner i ovnen.
Mousaka: stek og krydre kjøttdeig godt. Ha i små ildfaste former og strø godt med ost over. Gratineres.
Jeg har skrevet alt med krydder "åpent", så kan hver enkelt krydre etter smak og hva man har lyst på. Jeg krydrer selv aldri etter oppskrift, så er vrident å si hvor mye jeg har i av hvert.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.