Har bakt både brød, frokostlapper, muffins og disse berømte ziggy-lappene. Men jeg syns alt smaker omelett... :( Finnes det noen som helst måte å få bakt uten å måtte ha egg i? Har lett gjennom oppskrifter, men så vidt jeg kan se er det egg i alt. Forståelig altså, men noen må vel ha forsøkt seg uten. Er egentlig en kløpper på kjøkkenet, men akkurat bakst har jeg lite peiling på, så noen tips/linker/idèer?
Banan? Spesiellt du. Men trolig dårlig løsning om man vil holde seg i ketose ja.
Kommer nok til å forske litt på temaet jeg. Men håper noen kan komme opp med noe. Eg møkklei egg. Og joda, krydrer gjør jeg, men syns den smaken trenger gjennom alt. humre Egg må vel kunne betegnes som et biologisk våpen siden det trenger gjennom alt...
Finnes også eggerstatter, men det smaker virkelig dritt. Heter no eggs.
Banan var i kaker og sånn da. Ikke i brød. Jeg som ikke kan spise egg tror vel ikke det finnes så mye velykka brød for meg og spise, ihvertfall ikke på ketose.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.