< Tilbake til oversikten

Indrefilet med brokkoli og pepperrotsaus

#1

Amygdala sa for siden:

1 indrefilet stekes med salt og pepper
brokkoli kokes

saus
2 skjeer hellmansmajones
1 skje udos choice
3 skjeer olje
3 skjeer pepperrot(fra tube)
1 fedd hvitløk
pepper
3 skjeer revet Parmesan

Bland alle ingrediensene unntatt osten som blandes inn til slutt.
Brukes som saus, dersom den blir for tykk, ha i mer god olje.

Virkelig god saus dette som jeg skal bruke mye fremover.


#2

medusa sa for siden:

Hei! hörtes god ut men lurte på et par ting! Er det ss eller tsk? og hva er udos chois og hvor får jeg tak i det? på forhånd takk;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.