1/2 beger rømme
1 pk majones
1 ts paprikapulver
1-2 ts gressløk
150 gr bogskinke i terninger
6 hardkokte egg
purre etter smak.
(1/2 boks mais for de som kan spise det)
Bland sausen først, deretter resten av ingred. Eggene deles smått med eggedeler og has i til slutt. Smaker best etter ettpar timer når krydderet har fått trekt litt.
Jepp! Bruker den til roastbiff, laks, skinke osv. Og kan sågar brukes alene som mellommål. Og oppskrifta er stor iom at den er ganske mektig, når jeg lager så har jeg til mange dager, sikkert 6-8 serveringer og da er det ikke mange karber pr måltid.
Spiste den sammen med foccacia'n min i går: mmm! :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.