< Tilbake til oversikten

Vil noen være så snill å se på dagsmenyen min?

#1

nettie sa for siden:

frokost: en stor frokostmuffins 2.6 karb
meierismør, litt leverpostei og majones

lunsj : 2 stekte egg 1 karb
2 små hjemmelaga karbonader 1 karb

middag; 50 gram kinakål
60 gram agurk
100 g kjøttdeig
50 g hjemmelaga tacosaus 0,75 g karb
40 g rømme 1.6 g karb

kvelds : 50 g brokkoli
30 g sjamp
75 g kylling

er dette en grei dagsmeny for ketylose???

spiser også alle ketolysetabelettene og coscosa morgen og kveld:)


#2

Georgine sa for siden:

Du har for lite grønnsaker.


#3

mofe sa for siden:

Og for lite proteiner!

En porsjon kjøtt er 150 gram, du har listet opp 100 og 75 her..


#4

Gerd sa for siden:

Jupp altfor lite grønnsaker.

Blir du mett av dette til hvert måltid?


#5

nettie sa for siden:

ja blir vel det men blir fort sulten igjen..har litt problemer me at e får for mye karb hvis e skal spise så masse grønnsaker...syns blomkålen og brokkolien tar så mye av karbene i løpet av dagen...begynner på igjen på skolen på mandag å vet ikke helt hva jeg skal ha med meg som mat...kan liksom ikke steike meg egg og bacon til lunsj der derfor hr jeg bakt de frokostmuffinsene men det tar jo en del av karb rasjonen for dagen...sukk ikke lett dette her å finne en gylden middelvei...

takk for svar alle sammen skal ta til meg det dere har sagt.....:) :) :)


#6

Gerd sa for siden:

Her er noe som er lett å lage, fint å fryse og kjapt å tine:

Pølse og ostemuffins: (Har faktisk laga dobbel ladning i kveld:) )

forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2154

Ziggylapper (Ypperlig med allslags pålegg på)'

forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=11874

Jeg har en blanda salat til lunch fast jeg:

2-3 typer salat
kylling kjøtt
fetaost + litt av oljen(som dressing)
litt løk
(ev. grønn paprika)


#7

nettie sa for siden:

huff...prøvde å lage de ziggilappene men de falt ikke helt i smak...men det var i begynnelse av kuren å da va e generelt ganske kvalm...

takk for tipset :);)


#8

Gerd sa for siden:

Jeg lagde en grov variant i går som minte litt om smaken på rundstykker:

3 egg
30 gram kruskakli
En god dæsj knuste linfrø
1/2 beger rømme
1 ts bakepulver
1,5 ts johannesbrødkjernemel

la svelle ca 15 -20 min.
[color=black][/color]
Legges på plate med spiseskje. Stekes 180 - 200 grader 10-15 min. Til de har fått god farge.


#9

nettie sa for siden:

ja det hørtes bedre ut....tror det var det pizzakrydderet som gjorde at det blei litt kvalmt for me....


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.