Har ikke fått ketolyse-boka mi enda, så famler litt i mørket her.... Vet blandt annet ikke noe om hva som er "ketolyse mat" og ikke...:forvirret Men gjør så godt jeg kan da... Velger produkter med lite karbohydrater og følger oppskrifter jeg finner her inne.
Hadde vært takknemlig om noen hadde tid til å se over det jeg har spist i dag og komme med tilbakemeldinger. Så kanskje jeg kan forbrede menyen til i morgen! :)
Dette har jeg spist i dag:
Frokost: 3 kokte egg, 3 stiper bacon, en halv avocado, to babybel-oster.
Lunch: 1 av Ziggis polarbrød lapper med et tynt lag sukkerfritt syltetøy fra Meridian foods (36 g. karbs pr 100 g.). 1 desiliter yoghurt naturell med blåbær, valnøtter og pinnekjerner.
Middag: To laksefileer med blomkålmos, brokkoli, og sandefjordsmør fra pose.
Eneste jeg ikke ville spist var:
yoghurt (5,5karber pr 100g),
blåbær (7,5karber pr 100g)
og pinjekjerner (13barber pr 100g)
eller syltetøy (fordi det trigger søtbehovet mitt.)
Hvor mye karber er det i sandefjordsmøret da? (Har bare laga etter oppskrift i boka, den må du prøve når boka kommer.Skikkelig nammis :) )
Åkei! Da dropper jeg hele den der yoghurt-snacken min. Det var i den jeg hadde blåbær og pinnekjerner også, så da forsvinner jo de også. :)
Så får jeg gå på jakt etter Heistad syltetøy i morgen!
(Godt nærbutikken min er en Meny-butikk! Har aldri vært på jakt etter så mange rare varer før som disse to dagene her, jeg! hadde nok ikke funnet alt på Rimi, nei!:rolleyes: )
Glemte Sannefjordsmøret, Gerd: Den pose-varianten jeg brukte inneholder 4,5 karber pr. hundre gram... Så får vel droppe det også... Det var den fiskesausen jeg fant med minst kaber i, og heldigvis tok jeg ikke så mye...
Nå skal jeg vente med mer saus til boka mi kommer! Håper det blir snart!:)
En god saus till kjøtt og kylling(4 porsjoner)(fra ketolyseboka):
Totalt 10 g. karber
100g smør
300g sjampinjong
1 boks kremfløte
salt og pepper etter smak.
Stek skivet fersk sjampinjong godt i smøret, hell på fløten. La koke 5 min. Smakes til med salt og pepper. NAMMIS!:D
Denne er blitt favorittsausen i huset:)
Tusen takk for svar og ikke minst oppskrift! :) Men... Hva!? Kan jeg ikke begynne før jeg har fått boken?? :confused: Synes det virker som om alle her inne har gjort det, jeg...
Antageligvis for å få rette starten :) Jeg lånte boka av en venn til min kom jeg...
Det går an å høre på bibilioteket om de har den der. Kan du låne den der inntil din egen kommer.
Jeg begynte også før jeg fikk boka. Maste og spurte de erfarne her inne, så jeg fikk en helt perfekt start og kjente at jeg var i ketose etter noen dager, med svetting og ånde. Og for meg har det gått strålende.
Keep up!!!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.