< Tilbake til oversikten

Kan noen være så snill å vurdere dagens meny??

#1

Chia sa for siden:

Har ikke fått ketolyse-boka mi enda, så famler litt i mørket her.... Vet blandt annet ikke noe om hva som er "ketolyse mat" og ikke...:forvirret Men gjør så godt jeg kan da... Velger produkter med lite karbohydrater og følger oppskrifter jeg finner her inne.

Hadde vært takknemlig om noen hadde tid til å se over det jeg har spist i dag og komme med tilbakemeldinger. Så kanskje jeg kan forbrede menyen til i morgen! :)

Dette har jeg spist i dag:

Frokost: 3 kokte egg, 3 stiper bacon, en halv avocado, to babybel-oster.

Lunch: 1 av Ziggis polarbrød lapper med et tynt lag sukkerfritt syltetøy fra Meridian foods (36 g. karbs pr 100 g.). 1 desiliter yoghurt naturell med blåbær, valnøtter og pinnekjerner.

Middag: To laksefileer med blomkålmos, brokkoli, og sandefjordsmør fra pose.

Kveldskos: 4 babybel-oster

På forhånd takk! :love:


#2

Gerd sa for siden:

Ser bra ut dette da :D

Eneste jeg ikke ville spist var:
yoghurt (5,5karber pr 100g),
blåbær (7,5karber pr 100g)
og pinjekjerner (13barber pr 100g)
eller syltetøy (fordi det trigger søtbehovet mitt.)

Hvor mye karber er det i sandefjordsmøret da? (Har bare laga etter oppskrift i boka, den må du prøve når boka kommer.Skikkelig nammis :) )

Du er på rett vei. Det er det ingen tvil om.:D


#3

Distrea sa for siden:

Det syltetøyet ville jeg ha byttet med Heistad sitt som har 5 g karbo pr. 100:)

ser bra ut ellers syns jeg, men det er sikkert best at en ketolyse-venn svarer deg på det :)


#4

Chia sa for siden:

Åkei! Da dropper jeg hele den der yoghurt-snacken min. Det var i den jeg hadde blåbær og pinnekjerner også, så da forsvinner jo de også. :)

Så får jeg gå på jakt etter Heistad syltetøy i morgen!
(Godt nærbutikken min er en Meny-butikk! Har aldri vært på jakt etter så mange rare varer før som disse to dagene her, jeg! hadde nok ikke funnet alt på Rimi, nei!:rolleyes: )

Tusen hjertelig takk for hjelp! :suss:


#5

Chia sa for siden:

Glemte Sannefjordsmøret, Gerd: Den pose-varianten jeg brukte inneholder 4,5 karber pr. hundre gram... Så får vel droppe det også... Det var den fiskesausen jeg fant med minst kaber i, og heldigvis tok jeg ikke så mye...
Nå skal jeg vente med mer saus til boka mi kommer! Håper det blir snart!:)


#6

Gerd sa for siden:

En god saus till kjøtt og kylling(4 porsjoner)(fra ketolyseboka):
Totalt 10 g. karber

100g smør
300g sjampinjong
1 boks kremfløte
salt og pepper etter smak.

Stek skivet fersk sjampinjong godt i smøret, hell på fløten. La koke 5 min. Smakes til med salt og pepper. NAMMIS!:D
Denne er blitt favorittsausen i huset:)


#7

Torkil sa for siden:

Hei
Det er fint å være motivert og ivrig etter å komme i gang, men vent nå til du har lest boken.? :o
Vennlig Hilsen
Torkil :)


#8

Chia sa for siden:

Tusen takk for svar og ikke minst oppskrift! :) Men... Hva!? Kan jeg ikke begynne før jeg har fått boken?? :confused: Synes det virker som om alle her inne har gjort det, jeg...


#9

Gerd sa for siden:

Antageligvis for å få rette starten :) Jeg lånte boka av en venn til min kom jeg...
Det går an å høre på bibilioteket om de har den der. Kan du låne den der inntil din egen kommer.

:)


#10

Trolljenta sa for siden:

Spør du meg, så synes jeg du skal fortsette sånn frem til du får lest boken. Ingen grunn til å vente med å kutte ut brød og ris osv.

Ellers tror jeg Gerd har påpekt det viktige.


#11

MorStine sa for siden:

Jeg begynte også før jeg fikk boka. Maste og spurte de erfarne her inne, så jeg fikk en helt perfekt start og kjente at jeg var i ketose etter noen dager, med svetting og ånde. Og for meg har det gått strålende.

Keep up!!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.