< Tilbake til oversikten

Nevn de beste fettkildene!

#1

tullann sa for siden:

SEr at det er blitt en god del av oss som sliter med å få i seg nok fett.

Nevn de beste fett kildene du vet om. Hva spiser dere av fett og til hva?

Har nettopp handlet cocosa, for jeg forsto det slik at det skulle være bra!

kom igjen


#2

lokkebiff sa for siden:

MCT-olje! Noe ala cocosa, men alikevel ikke det samme... (hehe... interne greier...)


#3

Kanutten sa for siden:

MCT olja ble jeg dødsdårlig av, nesten krampe i magen uansett hvor lite jeg tok, mens cocosa kan jeg spise rett ut av glasset uten noen problemer i ettertid........:D


#4

Gerd sa for siden:

Laks, avokado, nakkekoteletter, kylling med skinn, fete sauser, smørstekte grønnsaker... Osv. Jeg har tilsatt smør/olje i all mat jeg lager. Olje på salaten, fete oster, rømme, fløte...
Har ikke hatt problem med å få i meg nok fett :)


#5

Ciss sa for siden:

Nå spiser jo jeg gjerne meierismør i store staver jeg da, så jeg har aldri hatt noen problemer med å få i meg nok fett. Og det kan jo også brukes til absolutt alt både kaldt og smeltet og til kjøtt, fisk, ost og vafler. Desidert min fettkilde nr 1! Ellers synes jeg majones er greit til både fisk og noen typer kjøtt og dessuten er jeg kjempeglad i avocado, og den er det jo nesten bare fett i.


#6

lokkebiff sa for siden:

Auuuuuuch.........:_oy:


#7

moinx sa for siden:


#8

tullann sa for siden:

remulade da?? elsker remulade


#9

Kanutten sa for siden:

Holder den i flytende form skjønner du :p Da blir den ikke ekkel å spise :D


#10

lokkebiff sa for siden:

Flytende eller steinhardt: Cocosa er cocosa...:wacko:


#11

Gerd sa for siden:

Det er vel majones tilsatt sylteagurk det? Sjekk karbeinnhold, tror det er sukker i. (Vet egentlig ikke, spiser det ikke :) )


#12

Ciss sa for siden:

:ja: Remulade inneholder sukker og har 7 karber pr 100 gram.


#13

Kanutten sa for siden:

Mailer over et glass Pinja Colada til Biffen, det er snadder det :D

Samme smak omtrent :o


#14

themonk sa for siden:

I denne rekkefølgen:
Palmeolje
Kokosolje
Ghee (klarnet smør)
Smør
Rømme
Makrell/laks

Palmeoljen går til steking, cocosaen går i kokosbollene :) , Ghee kan brukes til steking og baking.

Remulade er IKKE bra. Dårlige raffinerte planteoljer med altfor skjevt forhold mellom omega-6 og omega-3.


#15

geysirland sa for siden:

Leste jeg kokosboller?????:eek:

Er det mulig også på lavkarbo????

Gud som det er godt i hvertfall.:D


#16

MizzEve sa for siden:

Hiver meg på denne!! Oppskrift?????? :D :D :D




#19

Gerd sa for siden:

Da ville jeg holdt meg unna den ja :ja:


#20

geysirland sa for siden:

Hvor mye karbo er det i de kokosbollene???

Men det går jo an å lage hvis man vil skeie ut en gang da...:D


#21

themonk sa for siden:

Jeg har tilpasset oppskriften over en lengre periode, og sånn som jeg lager de nå inneholder de ca 1 g pr kokosbolle. Og det er inkludert sjokoladen! Kan vel nesten ikke kalles en utskeielse en gang. Sunt godteri blir det. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.