LilleMill sa for siden:
Noen som har oppskrift på en tandoorisaus? Kan jo ikke bruke pose lenger :p
LilleMill sa for siden:
Noen som har oppskrift på en tandoorisaus? Kan jo ikke bruke pose lenger :p
Nille sa for siden:
1 boks creme fraiche
2 ts Rajah Tandoori Curry paste (eller evt. Tikka Curry Paste, den er og god)
1 ts Garam masala pulver (indisk krydder)
Blandes godt og helles over og røres inn
Gladimat sa for siden:
Nammi!!:d
Selma sa for siden:
Noene som har forslag til bruk av denne? Hva har dere i lag med sausen?
indi sa for siden:
Elsker slikt jeg også, (og savner en skikkelig naan...)
Tidligere (før lavkarbo) brukte jeg masse både indiske og thai curry paste, men fant ut til min forskrekkelse(!) at veldig mye av dette inneholder sukker. Sukker er det også i de aller fleste glass med opphakka hvitløk, opphakka ingefær, opphakka rød chili, og pitleman (uttrykk for innvidde) er det ikke sukker også i opphakka koriander!
Det er ingen dum ide å se hva som er innholdet i garam masala heller... noen blandinger inneholder sukker... men det er nok kanskje i så små mengder at det ikke gjør noe...
Siden eurodiett-disiplene ikke hiver seg hemningløst over fett... det går veldig bra å bruke youhurt i stedet for creme fraiche:)
Nå blei eg solten og... :)
Nannah sa for siden:
Godt med kyllingbiter,løk,paprika,squash,sopp...ta det du har lyst på.:)
Bathory sa for siden:
Jeg bruker:
curry paste
creme fraiche
kokos melk(sil av slik at du får kun "kremen")
litt salt
litt splenda
:D
Photobscura sa for siden:
Raija er uten sukker :D
Oppskrifta til Nille er også god i tyrkisk yoghurt. Denne blandinga kan man marinere kylling i natta over. Nam!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.