Jeg er nybegynner og har nu vært 5 uker på Lindberg. Har funnet mye nyttige på disse sidene, kopiert og lagret. Samtidig som jeg har kjøpt inn nye matvarer.
Så, ser at jeg har 2 poser med maismel i skapet, men vet ikke hva jeg ska bruke de til! Har leita og leita etter oppskrift og bynner faktisk å tvile om maismel skal brukes i hele tatt på lavkarbo.:confused:
Så da var det som æ bynnte å frykte. :( Uff, ikke greit når man prøver å sette seg inn i alle nye matvarer. Også er det å finne de i butikkene! Sikkert det som har skjedd med meg, sett noe så "uvanlig" som maismel og trodd at det var det æ skulle ha.:o
Takk for svar, kanskje æ finn noe å bruke melet til for resten av familien!
:o Jeg bruker maismel til jevning av sauser, det skal så lite til og dn veier jo mindre pr 100g enn hvetemel.
Ta meg ikke på mitt ord, kanskje jeg er helt fjern nå??? Igjen...
Nei asså, den fyller mere... hehehe, du skjønner hva jeg mener, luring :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.