< Tilbake til oversikten

Nutrilett ernæringspulver

#1

Anne sa for siden:

Er det noen som har hørt om dette? Noen som vet noe om det i forhold til en lavkarbo diett?


#2

MHM sa for siden:

Vet ikke hvordan pulveret til Nutrilett er, men de er vel ikke akkurat kjent for å være lav-karbo... Nutrilett-baren inneholder 24 gram karbohydrater, og hovedingrediensen er druesukker.... Ikke er det fett i dem heller, for da blir det så mye kalorier. Proteiner, hva er det?

Sarkastisk hilsen fra meg


#3

Anne sa for siden:

Hvor man spør...får man svar:D
Trodde kanskje pulveret skulle være riktig sammensatt mht proteiner , men vet at det var lite fett. Tenkte noen visste ...og det var det...
Lurte jo egentlig på om det kunne fungere som et mellommåltid da...unnskyld..dumt spurt:o


#4

MHM sa for siden:

Jeg VET jo ikke om pulveret er annerledes. Jeg vet bare hvordan baren er. Prøvde å søke på nutrilett på nettet, men det vil ikke pc-en min. (Tror nok det er litt virus her fortsatt - i går kveld måtte jeg gi meg pga at pornosider tok over alt jeg foretok meg...)



#6

Anne sa for siden:

At ikke du får opp Nutrilett på PC'n din er nok sensur og ikke p-virus:eek: :D :cool:


#7

HP sa for siden:

Utenfor tema tror jeg... :p Men har du installert noen av disse geniale Smiley-spion-reklame programmene i det siste? Ser du har fått sånne flotte smilies... :snill:

Slike programmer fører ofte mye uventet... og uønsket med seg... :cool:

Anbefaler alle om å laste ned og kjøre Ad-Aware, og kjøre det med gjevne mellomrom... spesiellt om dere installerer programmer fra nettet, og om maskinen skulle bli treig eller oppføre seg rart... en god virus-killer er også essensielt. ;)

Ad-Aware: www.download.com/Ad-aware/3000-8022_4-10214379.html?tag=pop


#8

MHM sa for siden:

Har ikke innstallert noen ting jeg. Smileyene laster jeg ned fra Nilles tips om en nettside. Det hele startet med at min mann trodde at han hadde fått mail fra Birkebeineren, noe han IKKE hadde....:mad: Det var en datamann her i forrige uke og fjernet alt, men jeg tror han var for rask. Han virket heller ikke særlig grundig, spør du meg.
[color=navy][/color]
Vel, vi får håpe Anne har fått svar nok om Nutrilettpulveret sitt, for ellers blir hun nok sint for at vi har kapret denne tråden til data-prat...:uskyldig:


#9

HP sa for siden:

Anbefaler deg å installere Ad-aware uansett, om du ikke har det da... ;)

Jeg scannet nettopp min maskin, resultat: 29 reklame/spion filer/registeroppføringer.


#10

MHM sa for siden:

Har det.


#11

Anne sa for siden:

Bare fortsett her dere, med PC prat:D

Det var igrunnen mer interessant også, enn Nutrilett:eek: .Siden min PC funker, så var jeg inne på Nutrilett selv og kikket....Ble ikke så mye klokere, men det var ganske mye proteiner i det og ikke så veeeldig mye karboser, men lite fett. Vi glemmer denne tråden:)

Jeg dro på Smart Club isteden, og kjøpte masse nammmenammm.
Lindbergbars, Frokostblanding,Pasta, og noe som ikke var Lindberg...Cavaliersjokolade og disse karamellene dere har snakket så mye om ;Solanos.

Samboer'n fikk en Linderg Karamell Bar mens vi var der. Han holdt nesten på å kjøpe pølse skjønner dere så han måtte få en bar. Og han likte det....

Så nå ble vel dette en slags "God dag mann økseskaft"..og det er vel igrunn ok det og:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.