:forvirret Hei alle sammen.
Det står flere steder at Splenda er gunstig. På varedeklarasjonen står det at Splenda inneholder 22g carboh pr serving(hva nå enn det betyr).
Lurer på om det kan være lurt å bruke splenda i matlaging da. Tenker spes på mandelbunn. Er det noen som vet noe om dette?
Hvis du går på "søk" og "uvidet søk" og søker på nøkkelord "Splenda", og "Nille" som brukernavn og prikker av for "tråder" - finner du masse info om Splenda og baking. Også en del oppskrifter ! Det funker veldig bra i mandelbunn...
Kortversjonen er denne:
100 gram Splenda tilsvarer samme søtningsmengde som 1 kg sukker. Det betyr at du bruker mye mindre av det enn du ville ha brukt av sukker.
1 ts Splenda tilsvarer samme mengde som 1 ts sukker og veier 0.5 gram og har 0,4 gram karber.....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.