På en måte ja, på en annen måte nei. Det er ikke så enkelt. Mange tåler ikke for mye ost f.eks. Og spser du for mye egg blir du lei og orker ikke spise de mer... Du må finne ut hva du tåler/ikke tåler.
Mengdene begrenser seg uansett, siden du skal holde deg på rundt 15 gram karber. Det er litt karber i oster og egg også. Og i bacon (men det spørs hva type du kjøper).
Et godt råd er å telle 1 karb pr 100 gram selv om innholdsfortegnelsen sier 0. De er nemlig ikke pliktig til å registrere karbene om det er under 1 pr 100 gram. I teorien kan da maten inneholde 0,9 karb pr 100 gram.....
Hehe... men da betyr det jo at jeg kan spise så mye jeg vil. For når jeg er sulten vil jeg spise, og når jeg er mett er jeg ferdig med å ville spise... :D
Bare husk at det er forskjell på å ville spise, og å virkelig være sulten. Det bør man bli flinkere til å virkelige kjenne etter. Det er ikke greit å spise noe bare fordi man har lyst på.
Hvis du blir sulten raskt etterpå så tror jeg ikke du spiser nok protein, da høres det ut som om du får i deg for mange raske karber. Eller så er du ikke sulten, bare fysen på noe.
Da jeg spiste omelett i dag morges ble jeg ikke mett da jeg var ferdig med å spise, men jeg kjente meg mett etterpå...
I går var jeg egentlig ikke sulten da vi skulle spise middag, men spiste fordi det var veldig mange timer siden jeg hadde spist noe sist...
Men, så ble jeg sulten etter bare et par timer etter middag...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.