nellie sa for siden:
er det lov?
nellie sa for siden:
er det lov?
Fru R sa for siden:
Det finnes i hovedsak 2 typer kabab kjøtt. den ene er en type farse, altså blandet kjøtt. Den andre typen er rent kjøtt i skiver . Denne siste typen er iallefall lov. Men den første... er ikke godt å si hva den inneholder men litt ville jeg ha unnet meg ;)
Jeg har spist mye kebab i min tid.... Men den siste typen er aller best syntes jeg :)
Nille sa for siden:
Det er slakteriene som lager kebabskjøttet og det inneholder ikke noe spesielt annet enn hva vanlig kjøttdeig gjør. (sier de)
[color=purple][/color]
Det er sausen og maisen - og ikke minst pitaen en må være forsiktig med...
nellie sa for siden:
men jeg holdt på å si. uansett om det inneholder mye rart eller ikke, så er det snakk om kjøtt/rester osv? Er ikke sånn at karboinneholdet kan være himmelhøyt?
eriksen sa for siden:
Mange kebabkjøkken får kjøttet sitt fra Gilde og Stabburet.
I Stabburet sitt kebabkjøtt ser næringsinnholdet ihvertfall slik ut:
220 kcal, 5 g protein, 0,3 g karbohydrat og 18 g fett.
m4tti96 sa for siden:
kebeb kjøtt er laget av MUK altså ikke bare kjøtt men bein marg og rester
nellie sa for siden:
Kjøtt, rester osv:p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.