Sondre sa for siden:
Her i hæimen har vi kommet frem til følgende pizzaoppskrift som vi har ganske ofte.
Bland speltmel (1/4), grovmel (1/4) og hvetemel (2/4) i en bolle sammen med en pose tørrgjær. Pass på å bland gjæren godt før du tar oppi en dæsj med olivenolje eller annen olje du foretrekker. Smak også til med litt salt om det er ønskelig.
Deretter tapper du opp lunkent vann i et mål og begynner å mikse deigen. Det er ikke så nøye med målene og når man har gjort dette endel ganger så vet man sånn ca. hvor stor deigen skal være.
Legg deigen til heving i et varmtbad og begynn med fyllet.
Kjøp en pose mexicana pizzafyll som blandes ut i et glass eller litersmål med litt kaldt vann. Dette fyllet passer bra til pizza hvor man ikke steiker noe kjøtt e.l. da det får en fin konsistens.
Deretter kapper du opp det du måtte ønske av fyll, vi har vanligvis: champingon, løk, ananas, mais.
Legg først på pizzafyllet, deretter alt ekstra fyll du ønsker å ha med. Vi pleier ofte å ta maisen rett opp i målet med pizzafyll og blander det godt inn der.
Deretter er det å ta på ost og sett pizzaen i ovnen på 250 grader og når osten er gyllen er maten ferdig. Mmm ... dette smaker godt!
Vi tar gjerne i mot tips til forbedringer og nye impulser til oppskriften :)