< Tilbake til oversikten

Splenda

#1

Nannah sa for siden:

Jeg har aldrig helt skjønt det med att alle bruker Splenda! Er det ikke fryktelig masse karber i det da? Eller er det meg som totalt missforstår?


#2

Maxxx sa for siden:

Nå er ikke jeg Splendaekspert, men hvis jeg har forstått det riktig trenger du 1/10 så store mengder Splenda som sukker for samme søtningseffekt.
En spiseskje Splenda veier nesten ingenting, så menden karbo blir også liten.


#3

Nannah sa for siden:

Men smaker det bedre enn forex Natren?...og hvordan er det å bake med?


#4

Nille sa for siden:

Splenda og Natreen er hipp som happ. Du må prøvesmake og finne ut hva du liker best !
De fungerer likt m.h.t baking. Dvs. begge gir kun søtmak, har ikke de samme egenskaper som sukker ellers.


#5

Nannah sa for siden:

Finnes det noe som har det?...har du prøvd stevia?...spør og graver litt jeg:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.