Jeg hadde tenkt å lage finnbiff gryta til Maxxx, men de hadde ikke Finnbiff i butikken!! :(
Men de hadde lammeskav, en pakke inneholdt 400 gr. Og så var det bare å improvisere, basert på oppskrifta til Maxxx og det ble slik:
400 gr Lammeskav
2-3 store sjampignon
Litt fersk rosmarin
To fedd hvitløk
1/2 pk seterrømme
1,5 dl fløte
Litt jbk og vann
Jeg tok to teskjeier jbk i et ca. 1 dl vann og rørte ut. Er ikke helt stødig i hvor mye osv... ;) Men det ble jo gele og jeg brukte kanskje en spiseskje av "geleen" for å få litt jevning.
Jeg hadde også i noe vann på slutten for å få sausen litt mer flytende.
Men jeeeeez! Dette var godt!!! :)
Jeg klarte bare en tallerken, sammen med salat. Det er ganske mektig kost! Resten spiste husbonden..
Kanskje du handlet i samme Rema storbutikk som meg? Der det skulle ligget finnebiff/reinsdyrskav i frysedisken lå det et tonn med lammeskav. Jeg hadde ikke hørt om lammeskav før i forrige uke jeg.
Nei dette var en stor Coop. :) Og det var bare 6-7 pakker lammeskav der. Har heller aldri sett det før. :confused:
Men det ble god middag av det.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.