< Tilbake til oversikten

Nøttesalat

#1

Sprudle sa for siden:

Dette er en oppskrift fra EAT - helt genial spør du meg :D Den kan brukes som tilbehør til fisk, kjøtt og kylling. EAT anbefaler 1 ss (kvinner) eller 2 ss (menn) pr. servering. Det høres kanskje lite ut, men det er mektige saker dette.

NØTTESALAT
150 gram majones
300 gram rømme
100 gram mandler
100 gram valnøtter
100 gram purre (funker like bra uten)
1 ss gressløk/dill
3-4 fedd finhakket hvitløk
5-10 gram finhakket ingefær

Skjær purren og nøttene i små biter, bland sammen med resten av ingrediensene. Oppbevares kaldt.

Totalt ca. 28 gram karbohydrater.


#2

Babalotta sa for siden:

Denne er yammy! :)
Men sant, man klarer ikke så mye av den. Så jeg som er alene lager halv porsjon så det ikke skal bli surt før jeg er kommet halvvegs i salaten.


#3

Nena sa for siden:

Denne var kjempegod, Sprudle - tusen takk :klem:!


#4

Sprudle sa for siden:

Bare hyggelig du :D


#5

Yonah sa for siden:

Dytter opp denne gamle trden. Denne nøttesalaten er kjempegod altså! Helt fantastisk med et par skjeer av denne ved siden av feks karbonader.


#6

Rin sa for siden:

Ser veldig godt ut! Mon tro om det funker med bare majones og ikke rømme? (Ikke fordi rømme ikke er godt, men meieriprodukter funker jo ikke så bra for noen av oss) - skal i alle fall teste!


#7

Chamomilla sa for siden:

Spørs om du ikke måtte funnet noe som gjorde majones - rømme + X mer fluffy enn bare majones? Men smaken er jo forskjellig.. Rømme som er syrnet er vel hakket bedre enn om man skulle brukt kremfløte som i Waldorfsalat, men om rømme også er problematisk så hjelper det jo ikke.. :o


#8

smgj sa for siden:

Kanskje du kan bruke toppen av en kokosmelkboks og blande i majonesen . kan bli kokosmajo-smak, da?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.