< Tilbake til oversikten

Oatmeal frittata

#1

Enid sa for siden:

En rett som er perfekt for Lindbergere!

Leste om det i en roman jeg leser nå; det høres utrolig godt ut! Surfet litt rundt på nettet og kom fram til at dette må være oppskriften:

Lag en porsjon havregrøt, litt tjukkere enn du pleier
Rør inn ett egg
Stek som lapper i stekepanna

Server med cottage cheese og jordbær

Kan også lages med tilsetning av feks vanilje-proteinpulver, og med hakket eple og kanel, eller muskat og kardemomme. Kan sikkert varieres i det uendelige!


#2

Dixie sa for siden:

Dette falt i smak hos både meg og hos storebror (Snart 2 år. Han er sær i kosten). Men, lappene gikk lett i oppløsning. Kanskje jeg burde lage grøten tykkere?


#3

Enid sa for siden:

Kanskje prøve med et ekstra egg, eller litt johannesbrødkjernemel?


#4

Huldr sa for siden:

Å, nam! Dette kan jo jeg spise! :)

(Og HURRA! Enid er hjemme igjen!! :spent:)


#5

Huldr sa for siden:

Mine erfaringer:

Jeg lagde dette i går kveld. Jeg lagde ikke så veldig tykk grøt, for jeg leste ikke oppskriften før jeg startet ... :rodme:

Dermed ble røra nok litt tynn, og hang ikke sammen så godt. Jeg tok i litt Johannesbrødkjernemel, men ikke så mye, visste ikke hvor mye det ville svelle. Men smaken ble fortreffelig! :D

I dag tilsatte jeg en god del mer jbkm (hadde igjen røre fra i går), og lappene hang bra sammen. Men smaken, eller rettere sagt konsistensen, ble heller limete ... Neste gang lager jeg nok heller tykkere grøt.

Jeg hadde for øvrig blåbær på. Nam!


#6

Tussa sa for siden:

Er disse gode?


#7

Huldr sa for siden:

Jeg synes det :). Men man bør steke dem godt så det ikke blir grøtete inni. Og så er det veldig godt med vanilje i røra!


#8

Tussa sa for siden:

Må prøves ut ved en anledning. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.