Neri sa for siden:
Når ein leser på varene, og det står kor mange karbohydrater det er pr 100 gram, kor mykje karbo er ok i ein vare når ein er på Lindberg?
(Puh! Sliter visst med å ordlegge meg i dag:rolleyes:)
Neri sa for siden:
Når ein leser på varene, og det står kor mange karbohydrater det er pr 100 gram, kor mykje karbo er ok i ein vare når ein er på Lindberg?
(Puh! Sliter visst med å ordlegge meg i dag:rolleyes:)
mofe sa for siden:
Når er en på Lindberg, teller man ikke karber, men GI.
Neri sa for siden:
Åååååååå ja, selvfølgelig. Takk!
Prøver å sette meg inn i de forskjellige "diettene" og forskjellene. Ikkje lett, litt forvirrende i hodet mitt :rolleyes:
Trolljenta sa for siden:
Ja, men han snakker også om GB (glykemisk belastning) som er et forhold mellom GI, karbohydrater og mengden man spiser av en matvare.
Når det er sagt, så regner man ikke på hva man spiser når man spiser etter Fedon's metode og derfor er det vanskelig å svare på spørsmålet ditt. Det kommer an på hvilken type karbohydrat det er og hvor mye du har tenkt å spise av den matvaren. Det som er viktig er å balansere måltidene dine.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.