< Tilbake til oversikten

Formfett

#1

hegekat sa for siden:

Jeg lurer på om dette kan brukes, sånn formfett som er på boks når man skal smøre brødformer, vaffeljern, tostjern også videre o.s.v kan jeg fortsette å bruke den!


#2

Georgine sa for siden:

Mye bedre å bruke smør :)


#3

themonk sa for siden:

NEI!

:)


#4

hegekat sa for siden:

Ok får slutte da og smøre med smør da! Takk for svar!


#5

Photobscura sa for siden:

Jeg har alltid smøret i matskapet, i stedet for i kjøleskapet (det går fort unna uansett;)) og da er det ingen heksekunst å ta en smørpensel og pensle i vei. Det slipper like bra om ikke bedre, og gir maten en god bismak ikke minst! Det går nesten like fort som formfettet også, som etter min mening smaker litt høgg:rolleyes:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.