hegekat sa for siden:
Jeg lurer på om dette kan brukes, sånn formfett som er på boks når man skal smøre brødformer, vaffeljern, tostjern også videre o.s.v kan jeg fortsette å bruke den!
hegekat sa for siden:
Jeg lurer på om dette kan brukes, sånn formfett som er på boks når man skal smøre brødformer, vaffeljern, tostjern også videre o.s.v kan jeg fortsette å bruke den!
Georgine sa for siden:
Mye bedre å bruke smør :)
themonk sa for siden:
NEI!
:)
hegekat sa for siden:
Ok får slutte da og smøre med smør da! Takk for svar!
Photobscura sa for siden:
Jeg har alltid smøret i matskapet, i stedet for i kjøleskapet (det går fort unna uansett;)) og da er det ingen heksekunst å ta en smørpensel og pensle i vei. Det slipper like bra om ikke bedre, og gir maten en god bismak ikke minst! Det går nesten like fort som formfettet også, som etter min mening smaker litt høgg:rolleyes:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.