Kokosbolla :o) sa for siden:
Ser mye er uten karber eller lite - men det er vel en felles forum for alle diettene ?
Vil bare ikke drite på draget og prøve oppskriftene og spise feil :o)
Kokosbolla :o) sa for siden:
Ser mye er uten karber eller lite - men det er vel en felles forum for alle diettene ?
Vil bare ikke drite på draget og prøve oppskriftene og spise feil :o)
Bee sa for siden:
Du ser jo på ingrediensene om de er tipassa ketolyse eller ikke.
Og de aller fleste oppskriftene her inne går an å forandra litt på så de blir mer i ketolysestil. :D
Gerd sa for siden:
Enig med Bee.
Men i begynnelsen kan det være lurt å bruke oppskriftene fra boka, for de er tilpassa kuren. Og da får man lettere satt seg inn i hva man kan spise og hvor mye (Det syns jeg var greit i vertfall :) )
mam sa for siden:
Spesielt på kakene er det en del som ikke er "lov". Det er mer Fedon Lindbergh - type.
Hvis det står at det skal være mel (Unntatt Johannesbrødkjernemel eller Bakemix) eller fruktose (Sukker) så må mel eller fruktose ersattes med f.eks Bakemix og Splenda.
"Fedons ostekake" forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=5640
er omarbeidet slik av Nille. Det er et godt eksempel på kake som kan spises på Ketolyse eller Atkins. Ja, hvis du ikke spiser hele kaka da! :p
Middagsmat er vel stort sett greitt å lage oppskrifter fra.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.