Jeg lurer på om du har tid til å hjelpe meg bittelitt? :hjelp:
Jeg har god oversikt over karboinnholdet i matvarer nå synes jeg, men dette å få til en fin balanse mellom fett, proteiner og karber får jeg ikke helt dreis på .
Lurer på om du kunne gi meg tilbakemelding på en typisk dag for meg?
Frokost: 3 Fiber-rik med 70 gram gulost
Lunsj: 100 g hamburgerrygg, med 1 paprika, 2 små tomater, litt løk og pesto
Middag: 200 gram karbonadedeig m tacokrydder, 2 ss seterrømme, 30 g cheddarost, noen t-skjeer salsasaus (kjøpt i butikk - sikkert litt sukker), blandet grønn salat.
Kveld: 2 ruter 85% sjokolade
Ja - dette var dagens meny, og jeg har vel på følelsen at jeg tar inn for mye karber.
Men hva med fordelingen fett - proteiner?
Jeg har ikke målt og veid - men jeg tenkte at dine trenede øyne kanskje kunne se noen åpenbare feil?
Jeg blir nemlig ikke tynnere, og må nok bli litt flinkere....
Du har fin balanse i kostholdet ditt, og eneste grunnen til at du er høyt i karber (vet ikke hvor langt du har kommet og hva du skal ha) er fiberrik, som har 3.5 net karber pr stykke. Mitt program regner bare hele karber så det blir 12 netto bare på de.
Statusen din er allikevel veldig god !! Kunne ikke gjort det bedre selv faktisk !! ;)
Totalt kalorier: 1610 - det er passe og bra !
Net karber: 27 (7 %)
Fett: 68 %
Protein: 25 %
Hvis jeg skulle endre på noen måtte det være å spise et stk fiberrik mindre til frokost og heller spise mer grønnsaker til de andre måltidene. IKKE issalat og agurk (ikke mye næring) men broccoli og blomkål, neper etc !! Se på tillatte matvarer lista her i forumet. Masse gode ideer der ! Vær forsikrig med tomatene. De inneholder ganske mye karber... hvis du spiser masse. 2 små har ikke mer enn 6 net karber, men allikevel.
Jeg har lagt inn hele menyen din i www.fitday.com Har tatt snitt på paprika siden det er forskjell på rød, gul og grønn. Har ikke regnet med salsaen ... Tror ikke det betyr så mye.
Tusen takk for meget nyttig tilbakemelding!:blomster:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.