Jeg satt nå her da, og begynte å bli litt sulten..
Fant fram det jeg hadde i kjøleskap og skaper, og resultatet ble snadder!!!
Here goes: (dette er hva jeg brukte)
2 kyllingfileter skjæres i biter
Smelt smør i en panne og ha oppi hakka løk - la surre til løken er myk..
Samtidig som løken surret, tok jeg en good klædd sukkerfri ketchup i en liten bolle, sammen med en klatt rømme...
Sammen med dette hadde jeg hvitløk, hvitløkskrydder, grillkrydder, timian og herbamare krydder...
Helte så det smelta smøret oppi...(Om du gidder, kan du jo kjøre smøret og løken i mixer, for en glatt masse...jeg bare silte ut løken...smaken var jo der..)
Bland alt dette sammen, og når kyllingfiletene er stekt, heller du "tomatsausen" over og lar det putre litt....
Dette ble nyyydelig!!!
Jeg hadde rømme, agurk og tomater til...
(dårlig stell med mat for tida...)
Nammis!!!!
PS: denne er sikkert god med litt lime oppi også;)
Tror du dette funker med tunfiskstek, eller annen fisk også? (Tunfisken smaker jo som kjent litt kylling, og jeg klaaarer bare ikke å spise kylling... Prior-vaksinert:rolleyes:)
Denne maten er skikkelig feit!!..
Jeg smelter en good kladd med meierismør som jeg surrer løken i...
Det er så godt!!
Men luuurer på om jeg blir litt forstyrra i magen..
Må venne meg til å spise litt fett tror jeg...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.