< Tilbake til oversikten

Hva med spekepølser?

#1

Trolla sa for siden:

Det har vært martna her og i den forbindelse kjøpte vi noen spekkepølser.
det var
rødvinspøsle
pepperonipølse
og pepperpølse

Det står ikke noe om karboinneholdet i dem Hva er fellene jeg skal se etter da? Virker jo som om det er rent kjøtt i dem , men er det det??


#2

Gerd sa for siden:

Mange spekepølser er spedd. Normalt er det da 5-6 karber pr 100 gram vare... Kanskje du kan få tak leverandøren og høre med dei :)


#3

Trolla sa for siden:

Hva er de spedd med da?


#4

Gerd sa for siden:

Potetmelsstivelse.


#5

Trolla sa for siden:

Slik står det på deres produktbeskrivelse på hjemmesien deres

"Våre pølser kjennetegnes med god smak og høy kvalitet. Det er lavt fettinnhold i pølsene og det er ikke andre tilsetningsstoffer enn natriumnitritt(salt). Alle våre produkter har lang holdbarhet."

Kan jeg stole på det da tru??


#6

Gerd sa for siden:

Ja, det kan du. :)


#7

Trolla sa for siden:

Takk, uff nå føler jeg meg masete, men jeg lærer fortsatt om denne kuren. Det betyr altså et det ikke er nå særlig til karbohydrater i pølsa, sant??:o


#8

Gerd sa for siden:

Nei det er omtrent 0 viss den bare består av kjøtt, fett og salt. Bare husk at salt kan binde vann i kroppen viss du spiser mye. :)


#9

Trolla sa for siden:

Ok du er en knupp , tuuusen takk :suss:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.