< Tilbake til oversikten

Hva er best som bunn i ostekake?

#1

LilleMill sa for siden:

Er det best med malte mandler/valnøtter blandet med smeltet smør, eller knuste cavalier kanelkjeks blandet med smeltet smør?

Jeg har en pakke med kjeks, men må kanskje ha to?


#2

jeef-micro sa for siden:

viss du har en kjekspakke, så vær obs på karbene da :) men du kan sikkert også blande kjeksene med mandler. Det får kanskje også ned karbene litt... (sånn type halvt-om-halvt)


#3

LilleMill sa for siden:

Har ikke pakka her, men det stod det nesten ikke var karber i. Mye sukkeralkoholer. Husker ikke hvor mye


#4

tech sa for siden:

Hvilken kjeks var dette? :o
Hvor kjøpte du den?


#5

Helene sa for siden:

synes det er best å lage bunn av malte nøtter som mel til rullekake/sukkerbunn.

Da blir det ikke så hardt og mindre karber enn bare nøtter.


#6

LilleMill sa for siden:

Cavalier kanelkjeks fra helsekost


#7

Nille sa for siden:

Har prøvd flere forskjellige variasjoner av malte nøtter. 100 gran mandler + 100 gram av enten valnøtter eller hasselnøtter er godt. Macadamianøttbunn er også godt. Søk utvidet søk på ostekake og "Nille" under "oppskrifter" - så finner du en del forslag.....


#8

plastbox sa for siden:

Angående sukkeralkoholer virker det som om folk generelt her på forumet tror det er fritt frem med disse. Er desverre slik at sukkeralkoholer bare er bra for munnen, da de i fordøyelsessystemet brytes ned til... trommevirvel sukker.

F.eks. "sukkerfri" Fisherman's Friend som inneholder 91g sorbitol per 100g (pluss noe mentol) inneholder faktisk 97g karbohydrater per 100g. Generelt vil alle søtningsstoffer som slutter på -ol (sorbitol, mentol, maltitol, osv.) gi nøyaktig samme effekt på kroppen som å spise samme mengde sukker. =(


#9

Charlott sa for siden:

Er stadig diskutert, dette med sukker og søtstoffer ;) Her feks... :)



#11

Kitt sa for siden:

Denne tråden er opprinnelig fra 2007!;)

Eller ville jeg si at slike kjeks kanskje ikke inneholder sukker, men karber kommer fra så mange steder, mel feks!!;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.