Smelt 50g smør i kjele.Rør inn to ss peanuttsmør. smak til med søtstoff og evnt 1ts kakaopulver. Bland inn noen hakkede peanutts til slutt!
Nydelig på hjemmelaget vaniljeis!!
Jeg bruker peanuttsmør fra lidel litt mer en 10karb pr 100g
Lakris-saus er også nydelig til iskrem. Lurer på om jeg kan smelte sukkerfri/lavkarbo-lakris. Har laget lakris-is tidligere men da brukte jeg lakris-twist.
Bra tips, kanskje det kan integreres med mitt nøttepåleg? Jeg tåler så vidt jeg vet ikke peanøtter (snart på tide med en liten test:o), men har kjøpt cashew og freset det til smør med stavmikser, (en pose ca 150 g) to ss nøytral olje (raps brukte jeg, men andre funker sikkert like bra! som mct eller cocosa pure som jo er sunnere) og litt salt. Nydelig!
Og så kan man droppe saltet, ha i litt splenda (ca to ss) og et par rader møøørk sjokolade, så har man nøttesjokoladepålegg!
Dette er virkelig å anbefale!
Kanskje jeg kan lage den sausen med casew? Eller også macademia, som har en del lavere karboinnhold, men er sååå mye dyrere, sukk...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.