< Tilbake til oversikten

Ziggy-lapper

#1

Milla81 sa for siden:

Noen som har oppskriften på ziggy-lapper? Finner kun en variant av de... Alle skryter av de, så jeg må bare prøve:)



#3

Bee sa for siden:

Jeg ble veldig fort lei av Ziggylappene, så jeg forandra en del på oppskrifta.

så det jeg bruker er:

3 egg
nesten 1/2 boks rømme
30 gram kruskakli
en dæsj meierismør
litt knuste linfrø
2 ts bakepulver
3-4 ts jbk-mel

stekes på 200 grader i 10-15 minutter. KJEMPEGODE!!


#4

tech sa for siden:

Hvordan vil du beskrive smaken i forhold? Karber? :)


#5

LilleRosin sa for siden:

Greitt med litt variasjon. Takk for oppskrift.


#6

Bee sa for siden:

Med min oppskrift smaker det ikke så mye omelett. Mer som luftige rundstykker.
Ang karbeinnhold har jeg ikke regna på det, men det er ikke mye i hvertfall. Pleier å regne en karb pr lapp.


#7

Milla81 sa for siden:

Denne oppskriften skal testes i morra:) ....Ikke tid i dag, for i dag skal jeg på Justin Timberlake...jippi:stortsmil


#8

Torkil sa for siden:

Hei
Jeg er enig med Bee at ziggylappene smaker litt mye egg. Jeg har forsøkt med mindre egg, 1 dl bakemiks, og synes de er bedre, men e enda ikke i mål med en oppskrift. Kanskje jeg skulle kombinere med litt vann og JBK-mel.
Vi får dele på oppskrifter når vi får til noe godt.

Vennlig Hilsen
Torkil :)



#10

Nannah sa for siden:

Jeg bruker Ziggys oppskrift men har i 2ss proteinpulver og gjerne litt kli også. bruker ikke krydre dem så mye, men strør ofte på litt sesamfrø
særlig om jeg skal bruke de som hamburgerbrød.


#11

Photobscura sa for siden:

Jeg lager dem etter oppskrifta, men bytter ut cc med to bokser kydder kremost fra tine, og i tillegg har jeg to ss solsikkekjerner og to ss linfrø i. Det gir veldig knapt med ekstra karber, og smaken er betraktelig bedre! Masse tyggemotstand, og hakket mer mettende;)


#12

mam sa for siden:

Ziggylapper i stekepanne går sikkert like bra? Uten stivpiskete eggehviter? Men da blir de flatere og mere som lapper/sveler?

Noen som gjør det slik? Har litt lyst til å prøve det i ferien.


#13

Turi sa for siden:

Er det samme fremgangsmåte, stivpiskede hvitter osv?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.