Hei!:rolleyes:
Jeg har lest mye av det som alle skriver her inne når det gjelder bruk av søtningsmiddel....Jeg syns det er vanskelig, det er mange forskjellige anbefalinger. Jeg har kjøpt Splenda og tenkte at det var best. Noen bruker fruktose i sin baking, men inneholder ikke det veldig mye karbohydrater?? Nåe jeg så på pakka i butikken sto det 84 g pr 100 g!! Er det jeg som leser helt feil? Det virka som det var Splenda som inneholdt minst..... Det er så mange gode bakeoppskrifter dere har lagt ut, så jeg må jo prøve meg på noen av dem, men syns dette med søtningsmiddel er vanskelig....Noen som har peiling?? Takker for svar....:cool:
Ja, jeg har brukt det i is, formasj, iskake etc. Alle steder der du trenger søtsmak. Det er kun SMAK - det har ikke sukkerets egenskaper i baking (i sukkerbrød eller sammen med gjær f.eks.) KUN som smakstilsetting der du ellers ville brukt sukker !
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.