Er bare så fornøyd så jeg måtte bare skrive det :p
Begynte på tirsdag og har altså holdt på i tre dager, og ned 1 kg, ja da funker dette kanskje allikevel da :)
Har vært skikkelig godtesyk i 2 dager nå, ille. Lagde bringebærgele og den fromasjen fra Heistad i går, men den vakke mye god. Smaker jo kunstig fra ende til annen, ikke noe for meg iallefall :(
Morsomt når man ser resultater så raskt. Det gir litt ekstra motivasjon.
Selv har jeg gått ned 2 kilo siden forrige torsdag, men veiedagen min er mandager, og siden da har jeg gått ned en kilo. Sikkert bare vann, men likevel er det gøy å se resultater.
Hvis du følger Ketolyse, som jeg regner med siden du er på disse sidene+ at du har boka;), bør du ta de anbefalte tilskuddene som Torkil anbefaler, for du får jo mangel på det gjennom den kosten du lever på i kuren...
Jeg har holdt på litt over en uke, og har ikke veid meg enda. Har ikke vekt. Men jeg skal hjem til foreldrene mine i dag og de har vekt. Så i går spiste jeg litt spekeskinke for å kunne skylde på at det er væske, dersom jeg ikke har gått ned noe særlig. :P
Hei
Fint å høre fra nye ketolytikere. Heistad gele liker jeg heller ikke så godt, men med vispetkremfløte tilsatt når geleen tykner, blir det en god fromasje. Ellers kan dere lage billig gele med fun saft og gelantine (oppskrift i boken)
Ketolysetablettene er viktige av mange grunner og dette er omtalt mange ganger tidligere. De er spesiellt viktige i starten da man ellers risikerer hjertebank, utmattelse og leggkramper ( som man kan få selv om man tar tablettene)
Fint med en veiedag i uken, så slipper man nedturen det er å se at vekten har gått opp 300 gram på en dag, noe som kan forekomme.
De første dagene går man ned i vekt fordi man mister vann som tidligere var bundet av karbohydrater. Det er nok bedre å tenke litt mer langsiktig. Da slipper du som sagt å bli skuffet hvis du plutselig skulle gå opp igjen noen dager.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.