Lovehandle sa for siden:
med en dæsj seterrømme i omeletten? Synes det smaker bedre.
Lovehandle sa for siden:
med en dæsj seterrømme i omeletten? Synes det smaker bedre.
Nille sa for siden:
JA !! :D
Lovehandle sa for siden:
Supert :w00t:
Torkil sa for siden:
Hei
Seterrømme er helt fint. Jeg anbefaler Creme Fraiche i mat som skal oppvarmes, da den skiller i mye mindre grad enn rømme. I omelett har det kanskje ikke noe å si?, men steker du sopp i smør og har rømme på vil den nesten garantert skille, det vil CF. sjeldent.
Vennlig Hilsen
Torkil. :)
Lovehandle sa for siden:
Takk for tipset, det skal jeg prøve ut. Stekte meg sopp med rømme i, og som du sier, skilte den seg.
Sorella sa for siden:
Hva kan man bytte fløten i lasagne med? Er ikke helt glad i fløtesmaken... Er rømme for surt på smak?
Suann sa for siden:
Oi! Fløte i omeletten? Jeg har bare brukt vann jeg :rolleyes:.
Supah sa for siden:
Jeg har mange ganger brukt Creme Fraice i lasagne. Veldig godt det! :smile:
Sorella sa for siden:
[quote=supah;1192798]Jeg har mange ganger brukt Creme Fraice i lasagne. Veldig godt det! :smile:[/QUOTE Smelta det i gryta sammen med revet ost :)
Eneste var at det var litt sursmak, men nam!!!!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.