< Tilbake til oversikten

Er det greit å bytte ut fløten

#1

Lovehandle sa for siden:

med en dæsj seterrømme i omeletten? Synes det smaker bedre.


#2

Nille sa for siden:

JA !! :D



#4

Torkil sa for siden:

Hei
Seterrømme er helt fint. Jeg anbefaler Creme Fraiche i mat som skal oppvarmes, da den skiller i mye mindre grad enn rømme. I omelett har det kanskje ikke noe å si?, men steker du sopp i smør og har rømme på vil den nesten garantert skille, det vil CF. sjeldent.
Vennlig Hilsen
Torkil. :)


#5

Lovehandle sa for siden:

Takk for tipset, det skal jeg prøve ut. Stekte meg sopp med rømme i, og som du sier, skilte den seg.


#6

Sorella sa for siden:

Hva kan man bytte fløten i lasagne med? Er ikke helt glad i fløtesmaken... Er rømme for surt på smak?


#7

Suann sa for siden:

Oi! Fløte i omeletten? Jeg har bare brukt vann jeg :rolleyes:.


#8

Supah sa for siden:

Jeg har mange ganger brukt Creme Fraice i lasagne. Veldig godt det! :smile:


#9

Sorella sa for siden:

[quote=supah;1192798]Jeg har mange ganger brukt Creme Fraice i lasagne. Veldig godt det! :smile:[/QUOTE Smelta det i gryta sammen med revet ost :)
Eneste var at det var litt sursmak, men nam!!!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.