Humle sa for siden:
Noen som vet hvilken "crips" som er sunnest, hvis man skal skjeie ut en gang??
Eller finnes det noe anna snadder man kan kose seg med??
Humle sa for siden:
Noen som vet hvilken "crips" som er sunnest, hvis man skal skjeie ut en gang??
Eller finnes det noe anna snadder man kan kose seg med??
Anne sa for siden:
De små brune posene med "gammeldags bacon svor" har vi kommet frem til tidligere. Etter forespørsel hos produsent. Fant ikke innlegget, men...
Husk bare at den er salt og den holder på vann.
LilleMill sa for siden:
Tror de små, brune posene inneholder 0,5 g karbo, stor pose fra Maarud har 2.5 g og den store fra Kims har 0 g.. Det er hvertfall hva som står på posene.
touran sa for siden:
Eg bruker bacongull!
Har 2,5 karber på 100 gram!
Smula sa for siden:
De små brune har minst karber? Det visste jeg ikke, takk! :)
Har kjøpt den store, men da blir det de små.
Den fra Kims er så innmari salt, synes jeg.
Trixie sa for siden:
Den hos Europris står det ikke karber på, kun fett og protein. :)
Trixie :)
Smula sa for siden:
Betyr det at det ikke står oppgitt eller at det ikke er noen karber i den?
Uten at det egentlig spiller noen rolle, for jeg har ikke sett noen Europris her i nærheten.
Bee sa for siden:
Kims sin som det står null karber må spiser jeg ikke.
Leser man på innhold er det listet opp druesukker, sukker, gjærstoff osv. Dvs at det MÅ jo være karber i den.
Euroshopper har en med 0,2 gram i, men den var veldig salt og ikke noe god synes jeg.
Liker best de små brune posene til Maarud eller Øffer. :D
Photobscura sa for siden:
Nå skal jeg spørre et potensiellt dumt spørsmål, er det ekte bacon i baconcrisp? Eller er det vegetabilsk...
Takler ikke tanken på å spise gris:rolleyes:
Anne sa for siden:
Tror det finns begge deler...kikk på posene.Bee sa for siden:
Tror det nærmeste du kommer vegetabilsk er de der stripete baconsnacksene, og de er laga av mais.
Smula sa for siden:
Dumt og dumt, fru Blom, hva med oss som ikke har tenkt på det overhodet, da...? :rolleyes:
Øffer, ja! De er kjempegode! Er de i samme kategori som de små, brune fra Maarud, tro?
moinx sa for siden:
Det så jeg oxo...:confused:
Holder meg til den lille brune:)
Tusta85 sa for siden:
Og de kan vel ikke vi spise. :rolleyes:
Photobscura sa for siden:
Jaja, det er nå ikke så farlig ...:o
Har alltids Isets ostechips, om det skulle knipe til. (og det har det strengt tatt ikke gjort på ca ni måneder:))
Smula sa for siden:
De stripete maissakene er veldig gode, men de er jeg 99% sikker på at vi må holde oss unna, ja. Det er jo mais. Men gode er de, selv om du aldri får dem løs fra tenna igjen...
Jeg må skjerpe meg når det gjelder sånne godsaker. Har dilla på Heistads vaniljekrem for tida... :rodme:
Valeriana sa for siden:
Vi som lever på lavkarbo kan bare glemme å spise denne typen baconcrisp, de er bare en etterligning av de ekte og er stappfulle av karbohydrater! Selv foretrekker jeg Maaruds bacongull, de har litt mer karbo enn "Gammeldags fleskesvor" men jeg liker de bedre for de er ikke så harde og salte som flere andre typer. Har noen forresten prøvd bacongull med First Price tacosaus som dip? Det er farlig godt! :p
Smula sa for siden:
Jeg foretrekker faktisk de små og harde crispene, jeg! Så det blir de små brune eller Øffer.
jorang sa for siden:
Jeg sendte en epost til Kims ang Fillers Bacon Krisp:
Her er svaret:...så da er den allikevel en av de bedre variantene :)
Smula sa for siden:
Bra jobba. :)
...tror nok likevel jeg sverger til Øffer, altså. De fra Kims er så inn i granskauen salte.
Multi sa for siden:
Dette er såååååå gode nyheter.
Elsker nemlig øffer over alt på jord.
Spiser aldre manga om gangen - kan ha en sånn liten pose et par uker. Alltid så gode å ha når jeg bare må ha noe. Herlig!
Kokosbolla :o) sa for siden:
Er det KIMs som man er anbefalt å varme i ovnen ??
Samboer kjøpte det til meg som snacks fordi det sto 0 karbiser - søte ham. Og dem var knaaaallgode...likte krydderet.
Så hvis det er bare 1 gr karbis i så spiser jeg dem som snacks...
Skorpia sa for siden:
Gadd ikke se over hva alle svarte,men god Gammeldags baconcrisp er å anbefale. Det finnes flere slag,men hovedsaken er at det er baconsvor og ikke etterlikniinger. Lykke til
Bestemor Duck sa for siden:
Problemet med bacon-chips er at de inneholder så altfor mye salt!
Skorpia sa for siden:
Saltet er ikke så viktig ,bare en drikker nok vann.
moinx sa for siden:
:ja:
Skulle akkurat til å si det...;)
Nille sa for siden:
Noen av oss er så uheldige at vi binder vann når vi spise for mye salt mat - uansett hvor mye vann vi drikker ......
oya sa for siden:
Hvilken type fett er det i disse "lovlig"? Transfett?
Smula sa for siden:
...og ikke inntar det rett før veiedagen.
Manipulering er en herlig ting.
:uskyldig:
sma sa for siden:
Om det er lovlig så har det nok ikke transfett. ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.