< Tilbake til oversikten

Baconburger m/paprika og løk

#1

Lille sa for siden:

Denne fungerer godt som " fingermat ". Har en jobb der jeg må løpe når jeg trengs ( ambulansearbeider ), og mange ganger på tom mage. Passer også bra for travle mødre og fedre som hurtig frokost.

1 kg kjøttdeig
150 gr baconterninger
100 gr løk
100 gr paprika ( jeg brukte rød )
tacokrydder ( Hindus)
litt salt
1 dl vann
1/2 ts Johannesbrødkjernemel

Spe kjøttdeig med salt, ha i vann m/Johannes.....litt og litt mens du sper.
Brun bacon, ha i løken og paprikan. Da det er ferdigstekt, blandes det i kjøttdeigen.
Steikes i meierismør.
Jeg laget små kaker ( ca. 75 gr pr kake...) og det ble totalt 15 kaker og ca 0,8 karbo pr. kake...
Like god kald som varm.:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.