< Tilbake til oversikten

Tyrkiske kjøttboller

#1

guro sa for siden:

Lett etter noe å bruke kyllingdeig til. Dette synes jeg fungerer bra, deigen trengte krydder. Ungen liker dem også.
[font='Comic Sans MS'][/font]
[font='Comic Sans MS'][/font]
Tyrkiske kjøttboller av kyllingdeig

Lag bolledeig av:

· 400 g kylling/kalkun deig

· 2 egg

· 4 fedd hvitløk

· 1 ts salt

· 2 krm pepper

· 2 krm spisskummen

· 1 ts malt koriander

· 2 ss sitronsaft

· 1 liten chilipepper eller litt chillipulver

· 2 ss olje

Om deigen blir løs, sped med

· soyamel

til bedre konsistens.

Lag små boller og stek i panne. Sikkert fine å varme opp på grillen også.


#2

TigerTove sa for siden:

Lagde disse til middag i går, nydelig :) Kom over oppskriften tilfeldig via google..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.